Frissességvédelem az étel már az első napon megőrzi az ízét, fagyasztott állapotban megőrzi az égést és csökkenti a torzulást. A hagyományos tárolási módok tízszer tovább tartják az élelmiszereket, így megakadályozzák az ételek kiszáradását és pénzt takarítanak meg. Vásárolj szupermarketben, így időt takaríthatsz meg. Két lezárási módszer, amelyeket az élelmiszer típusa szerint kell lezárni, kiváló védelmet nyújt. Száraz élelmiszerek száraz üzemmódban például érlelt cheddar sajt, kolbász stb. és nedves élelmiszerek nedves üzemmódban például friss hús, friss hal stb. Megjegyzés: A nedves üzemmód nem több vizet tartalmazó élelmiszereket jelent, csak nedves módot jelent. Ékszerek, fontos dokumentumok és fényképek védelmére száraz üzemmódban is használható. Könnyen használható 5-8 másodperces vákuumozási folyamat a tek-touch vákuumozási üzemmóddal. Csak a lezárási folyamathoz vákuumozd a fedelet mindkét oldalon 3 másodpercig, amíg a jelzőfény zöldről pirosra nem vált, majd nyomd meg újra. Hordozható és könnyen tisztítható. A vákuumgép könnyen felakasztható a helytakarékosság érdekében, mágneses elnyelő képességgel. A vákuumgép tömítőszalagja eltávolítható a könnyű tisztítás érdekében, és cserélhető is. Hosszabb eltarthatóság a levegő eltávolításával megakadályozza az ételek romlását, így tovább frissek maradnak. Íz és színmegőrzés megőrzi az ételek eredeti ízét, színét és aromáját. Könnyű használat egyszerűen kezelhető, így bárki könnyedén használhatja. Csendes és energiatakarékos alacsony zajszinttel és energiafogyasztással működik. Könnyű tisztítás cserélhető tömítőcsíkok a rendszeres tisztításhoz. + ajándéktasakok.