ÜDVÖZLÜNK A HEVESI MŰSZAKI OUTLET OLDALÁN!  Telefonszám:+36 30 952 8774   Címünk: 3360 Heves, Erzsébet tér 4-5. 

Zurrichberg hagymavágó (ZB2112)

Cikkszám: 
HMZB2112

A Zurrichberg hagymás, zöldséges aprítójával gyorsan és egyszerűen fel tudod dolgozni finom darabokra anélkül, hogy "megkönnyeznéd" a munkafolyamatot.

Nincs raktáron
4 500 Ft
Részletek
 

Rozsdamentes acél hagymavágó. Csípős és egészséges imádjuk a hagymát! De bármennyire is ízletes és zamatos, hámozása és aprítása nem az egyik legkedveltebb feladat a konyhában a legtöbb ember számára. A Zurrichberg hagymás, zöldséges aprítójával gyorsan és egyszerűen fel tudod dolgozni finom darabokra anélkül, hogy "megkönnyeznéd" a munkafolyamatot. A zöldségeket, a csokoládét, a diót és a gyógynövényeket is nagyon finomra vágja.

A kézi szeletelő zárható gyűjtőedénnyel rendelkezik, és az ergonomikus nyomógombbal működtethető, míg a csúszásgátló lábak biztosítják a munkafelületen a biztonságos rögzítést. Használat után kézzel könnyen tisztítható. Jellemzők: aprító hagymák, zöldségek, fűszernövények és társaik aprítására nagyon éles forgókések praktikus gyűjtőedény. Csúszásgátló talp és ergonomikus nyomógomb biztosítja a biztonságos és kényelmes munkát. Szín: Inox.

Csomagolás méret: Szélesség: 9,5 cm. Magasság: 24 cm. Mélység: 9,5 cm. Súly: 0,5 kg.

Adatok
Tömeg:
500 g/db
Hasonló termékek
Webáruház készítés