ÜDVÖZLÜNK A HEVESI MŰSZAKI OUTLET OLDALÁN!  Telefonszám:+36 30 952 8774   Címünk: 3360 Heves, Erzsébet tér 4-5. 

Zanussi electrolux aeg beépíthető hűtőszekrény (933033036) (ZRAN12FS) (0324)

Cikkszám: 
HM-933033036---ZRAN12FS---0324-

Az OptiSpace hűtőszekrény tágas belső teret kínál nagy méretű ételek, például sütemények és magas tárgyak, például üvegek számára. A könnyen kivehető polcokkal és fiókokkal még több helyet teremthetsz. Az OptiSpace egy hűtőszekrény, amelyet számos funkcionális tárolási lehetőséggel terveztek.

Nincs raktáron
119 990 Ft
Részletek

 

 

Az OptiSpace hűtőszekrény tágas belső teret kínál nagy méretű ételek, például sütemények és magas tárgyak, például üvegek számára. A könnyen kivehető polcokkal és fiókokkal még több helyet teremthetsz. Az OptiSpace egy hűtőszekrény, amelyet számos funkcionális tárolási lehetőséggel terveztek. Ha szükséges, a fiókok mindegyike könnyen eltávolítható és visszahelyezhető, hogy megfeleljen az  igényeidnek. Az élelmiszerek könnyen tárolhatók a zöldséges fiókban mostantól a nagyobb gyümölcsöket és a hosszabb zöldségeket egyszerűen tetszés szerint rendezheted a zöldségfiók segítségével.

 

 

 

 

Biztonsági üveggel biztosítja a stabilitást minden polc erős, tartós biztonsági üvegből készül, amely még a legnehezebb tárgyakat is biztonságosan elbírja. A fényes LED belső világításnak köszönhetően tisztán láthatod a tartalmat. Mondj búcsút a sötét hűtőszekrény belsejének, ahol alig láttad, amit keresel. A lágy és egyenletes világítás a fényes belső LED lámpákkal biztosítja a szükséges láthatóságot és energiatakarékos is.

 

 

 

 

Teljes kapacitás: 208 liter. Beépíthető. Teljesen automatikus leolvasztás a hűtőben. 1225 mm-es fülkemagasság. Vonóajtó technika. Elektronikus hőmérséklet szabályozás. LED kijelző. Belső világítás a hűtőtérben. Állítható magasságú üvegpolcok 4. Gyümölcs és zöldségfiókok 1. Tojástálca 2 minden 6 tojáshoz. Ajtóütköző jobbos, cserélhető. Szín: Fehér. 

 

 

 

Készülék méret: Szélesség: 54,8 cm. Magasság: 121,8 cm. Mélység: 54,9 cm.

 

Csomagolás méret: Szélesség: 60 cm. Magasság: 127 cm. Mélység: 60 cm. Súly: 36,5 kg.

Adatok
Tömeg:
36,5 kg/db
Hasonló termékek
Webáruház készítés