ÜDVÖZLÜNK A HEVESI MŰSZAKI OUTLET OLDALÁN!  Telefonszám:+36 30 952 8774   Címünk: 3360 Heves, Erzsébet tér 4-5. 

Yangzi függőleges gőzvasaló (BD288) (1283)

Cikkszám: 
HM-BD288---1283-

Most megtapasztalhatod a ruhák vasalásának fejlett megközelítését ezzel a függő ruhagőzölő vasalóval, ez a gőzölős vasaló nagyszerű módja a ruhák és ruhadarabok felfrissítésének, mivel simán, gyűrődés mentesen és az égési nyomoktól megóvva tartja őket. A nagy kapacitású víztartály funkciója, hogy bőséges gőzt termeljen olyan nagy munkákhoz, mint a függönyök, ágyneműk és szoknyák felakasztása.

Raktáron
24 990 Ft
Részletek
 

Most megtapasztalhatod a ruhák vasalásának fejlett megközelítését ezzel a függő ruhagőzölő vasalóval, ez a gőzölős vasaló nagyszerű módja a ruhák és ruhadarabok felfrissítésének, mivel simán, gyűrődés mentesen és az égési nyomoktól megóvva tartja őket. A nagy kapacitású víztartály funkciója, hogy bőséges gőzt termeljen olyan nagy munkákhoz, mint a függönyök, ágyneműk és szoknyák felakasztása. Könnyen hordozható és tárolható, nincs szükség vasalódeszkára, így a folyamat kényelmesebbé válik. Ez a ruhagőzölő minőségi megoldás a gyűrődések eltávolítására a ruhákból és a háztartási textíliákból. Akár 5-ször gyorsabban elvégzi a munkát, mint a vasalással! Gyorsan és hatékonyan távolítja el a gyűrődéseket és a szagokat, méghozzá otthonodban, így megspórolod az öltönyök, nadrágok és zakók drága vegytisztítási számláit, tökéletes a profik számára, akiknek öltönyöket kell tisztítaniuk, de kevés idejük van a vegytisztítóra várni!

A ruhagőzölő könnyen használható, és az egyetlen hőmérséklet beállítás minden anyaghoz, még az olyan kényes anyagokhoz is, mint a selyem, alkalmas. Egyszerűen akaszd fel a ruhadarabot a mellékelt fogasra, és a levehető gőztisztítóval gőzöld ki a szagokat és a gyűrődéseket. Teleszkópos pólus levehető és többféle magasságra állítható az optimális felhasználói komfort és a kényelmes tárolás érdekében. Csatlakoztatható szövetkefe eltávolíthatja a szöszöket, szőrszálakat és laza szálakat. Megtámasztása a könnyű hozzáférhető gőzölés érdekében. Eltünteti a gyűrődéseket és felfrissíti a szöveteket. A ruhagőzölő 1,4 L kapacitású kivehető víztartálya segítségével és akár 50 perc folyamatos gőzölést biztosít. Tökéletes a következőkhöz: Ingek és blúzok ,Nadrágok és szoknyák, Ruhák, Kabátok, Függönyök és drapériák, Szövet bútorok, Asztalterítők. Teljesítmény: 1800 W. Szín: Piros.

Csomagolás méret: Szélesség: 34 cm. Magasság: 30 cm. Mélység: 25 cm. Súly: 3 kg.

Adatok
Tömeg:
2 kg/db
Hasonló termékek
Yangzi függőleges gőzvasaló (BD288) (1283)
Yangzi függőleges gőzvasaló (BD288) (1283)
24 990 Ft
Webáruház készítés