ÜDVÖZLÜNK A HEVESI MŰSZAKI OUTLET OLDALÁN!  Telefonszám:+36 30 952 8774   Címünk: 3360 Heves, Erzsébet tér 4-5. 

WHIRLPOOL PACW29COL Mobilklíma (PACW29COL) (PACW9COL) (1462)

Cikkszám: 
PACW29COL-1462

Készülj fel a forró nyári napokra, és válaszd a forradalmian új hatodik érzékeléssel rendelkező, minőségi Whirlpool PACW29COL mobil minőséget. Ez a hordozható klíma kb. 70 m3 -es helyiségekbe ajánlott, pl. lakásokba, üzlethelyiségekbe,tetőtéri apartmanokba. A kiváló tulajdonságokkal rendelkezik, javítja a levegő minőségét és a praktikus beállítását kiválóan alkalmazkodik igényeihez.

Nincs raktáron
127 000 Ft
Részletek

Around U funkció

Az Around U funkcióval, amely egy érzékelővel rendelkezik a távirányítón, a komfortos hőmérsékleten mindenhová veled tart. A túlfűtött vagy a kellemes hideg szoba már a múlté - élvezd a kellemesen kiegyensúlyozott hőmérsékletet az egész otthonodban!

 

Praktikus jellemzők

A DIM funkció egyetlen gombnyomással elérhető a távirányítón, amely segítségével a beltéri egység kijelzője kikapcsolható, majd ezt követően újra bekapcsolható. A kikapcsolt állapotú LED kijelző nem zavarja meg az alvást és nem használt felesleges energiát sem. A LED kijelző tájékoztató a víztartály telítettségéről, amikor esedékessé válik a tartály ürítése. Amint a megtelt tartály jelzőfénye világítani kezd, leáll a klíma működése.

 

FŐBB TULAJDONSÁGOK

- 3 üzemmód - hűtés, szellőzés, páramentesítés
- Hűtési teljesítmény 2800 W

- Távirányítóval szabályozható

- A hatodik érzék technológiával a klímaberendezés a megfelelő kombinációjával teremti meg az ideális hőmérsékletű környezetet

- LED fény tájékoztató a víztartály telítettségéről 

 

GAZDASÁGOS MŰKÖDÉS
Hűtés, páramentesítés, szellőzés és fűtés

A klíma energiahatékonysági besorolása az A+ osztályba esik, éppen ezért minden otthon számára környezetbarát megoldást jelenthet. Négy különböző üzemmódot kínál - hűtés, páramentesítés, ventilátor és fűtés. Óránként akár 1,4 literes hatékony páramentesítő teljesítménnyel bírhat. Bekapcsolod a ventiláló üzemmódot, a készülék csak szellőzteti a szobát, anélkül, hogy hűtené is azt. A hidegebb napokon használhatod a fűtés funkciót. A készülék által kínált üzemmódokat egyszerűen és kényelmesen kiválaszthatod a távirányító segítségével.

 

Intelligens szolgáltatások

Az intelligens hatodik érzék technológia segítségével a kulturális kiválasztja a hűtés, ventilálás és páramentesítés funkciók legjobb legjobbját. Neked csak annyit kell megadnod, hogy a jelenlegivel megegyező vagy hidegebb hőmérsékletre vágysz. Minden nyal örömmel az innovatív Round U funkciót is, amely biztosítja, hogy fogadja a berendezést a környezet hőmérséklete alapján. A távirányítóban található érzékelőnek gondoskodik mindig arról, hogy a legjobb hőmérséklet legyen a szobában.

 

ÉJSZAKAI MÓD
Csendes éjszakai üzemmód

Az intelligens SLEEP üzemmód biztosítja az optimális hőmérsékletet a szobában akkor is, amikor alszol. Ez azt jelenti, hogy a hatékony szabályozás a levegő áramlásának sebességét és hőmérsékletét akár 8 órán keresztül. Természetesen elérhető az Autorestart biztonsági funkció, amely aktiválja a gyakori áramkimaradást, így nincs szükség annak ismételt beállítására. Továbbá rendelkezésedre áll a praktikus időzítő is, amely segítségével a kiválasztott időpont megfelelő beállíthatod a ventilációt és a szoba hűtését.

 

Klímaberendezés energetikai paraméterei:

Energiaosztály: A+

Zajszint: 64 dB(A)

Beltéri egység zajszintje: 64 dB(A)

Hűtési fogyasztás: 1 kWh/1h

 

Teljesítmény:

Hűtési teljesítmény kW-ban: 2,8 kW

Páraszívó teljesítmény: 1,3 l

Szoba hűtése: 70 m3

Tulajdonságok

Páramentesítés, Ventilátor, Automatikus kikapcsolás, Görgők, Éjszakai mód, Hűtés, Időzítő, Távirányító , Állítható dőlésszög, Termosztát, Mosható szűrő, Digitális kijelző, HEPA szűrő

 

Kipufogócső hossza: 1,7 m

 

Méret:

Hosszúság: 74,4 cm

Szélesség: 44,8 cm

Mélység: 40 cm

 

Tömeg:

35 kg

 

Csomag tartalma:

Cső, Végződések, Távirányító

Adatok
Tömeg:
34 kg/db
Hasonló termékek
Webáruház készítés