ÜDVÖZLÜNK A HEVESI MŰSZAKI OUTLET OLDALÁN!  Telefonszám:+36 30 952 8774   Címünk: 3360 Heves, Erzsébet tér 4-5. 

Video cardvr menetrögzítő kamera (WDR)

Cikkszám: 
HMWDR

A beépített G-érzékelővel a kamera automatikusan felismeri a hirtelen rázkódást-ütközést, és rögzíti a felvételeket. Szuper éjszakai látás Az F1.8 nagy rekesz, WDR, HDR kombinációja biztosítja a képek tisztaságát éjszaka. Eliminálja a kiegészítő fényforrás szükségességét még gyenge fényviszonyok környezetében is, így megkönnyítve az éles, színes pontos képek előállítását.

Nincs raktáron
14 990 Ft
Részletek
 

3 kamerás menetrögzítő kamera 1080p Full HD. Egyidejű felvétel szuper nagy felbontású 1080p lencsével tisztább videókat és képeket adjon meg, és a nagy sebességű vezetés esetén is megismételje a kulcsfontosságú pillanatot. Ez az autóvezetési felvevő 170 ° -os szuper széles látószögű lencsét alkalmaz. Az ultraszélességű látómező csökkenti a vak foltokat, és további részleteket rögzít, hogy fenntartsa a valódi jelenetet.

 

A beépített G-érzékelővel az Apeman Dashboard kamera automatikusan felismeri a hirtelen rázkódást-ütközést, és rögzíti a felvételeket. Szuper éjszakai látás az F1.8 nagy rekesz, WDR, HDR kombinációja biztosítja a képek tisztaságát éjszaka. Eliminálja a kiegészítő fényforrás szükségességét még gyenge fényviszonyok környezetében is, így megkönnyítve az éles, színes pontos képek előállítását. Könnyen beállítható és használható. Mozgás észlelés. Zökkenőmentes hurokfelvétel, parkolási monitor megfelel a napi vezetés igényének. A videót és a hangot automatikusan rögzítik egy végtelen hurokban, és memóriakártyára mentik. Rögzítse a közlekedési eseményeket, a festői utazást, a váratlan pillanatot vagy a közösségi média méltó videót.

Csomag tartalma:2 db fedélzeti kamera. 1 db tolató kamera. Bekötéshez szükséges minden tartozékkal.

Adatok
Tömeg:
500 g/db
Hasonló termékek
Webáruház készítés