ÜDVÖZLÜNK A HEVESI MŰSZAKI OUTLET OLDALÁN!  Telefonszám:+36 30 952 8774   Címünk: 3360 Heves, Erzsébet tér 4-5. 

Tws fülhallgató (I12) (0538)

Cikkszám: 
HMI12

Nagy hatékonysági távval bíró, jó hangminőséget biztosító Bluetooth 5,0 + EDR-el ellátott vezeték nélküli fejhallgató.

 

Kérjük, hogy vedd figyelembe rendelés esetén, ez a termék higiéniai terméknek minősül és a termék megbontását követően nem érvényes rá az elállási jog.

Nincs raktáron
10 000 Ft
Részletek

 

A legnagyobb kényelemre vágyik? A TWS vezeték nélküli fülhallgató a megoldás az Ön számára. A Bluetooth csatlakozásnak köszönhetően soha többé nem kell aggódnia a kusza kábelek miatt, és bármikor hallgathatja kedvenc zenéit. Tökéletes megoldás, ha sok időt tölt úton az egyetemre vagy a munkahelyére. Nagy hatékonysági távval bíró, jó hangminőséget biztosító Bluetooth 5,0 + EDR-el ellátott vezeték nélküli fejhallgató. Intelligens hangalapú tájékoztatása gondoskodik arról hogy az akkumulátor töltöttségének állapotáról és működésének állapotáról mindig megfelelő információnk legyen.

 

Könnyű és kis méretű kialakítása kényelmes hosszútávú használatot biztosít. Széles körű kompatibilitása gondoskodik arról, hogy a legtöbb eszközt csatlakoztatni tudjuk hozzá. Beépített aktív zajszűrés HD minőségű hívás. Beszéd és használati idő 2-3 óra. Készenléti idő 100 óra. Töltési idő 1 óra. Tároló kapacitás 300 mAh. Bluetooth hatótáv 12 méter. Vízállóság eső, verejtékálló. Kapcsolódási lehetőségek: egy-két fülhallgató. Funkciók: zenelejátszás, hívásfogadás, zajcsökkentés.  Bluetooth verzió 5.0. Szín: Fehér.

  

Csomagolás mérete: Szélesség: 9,5 cm. Magasság: 9,5 cm. Mélység: 3 cm. Súly: 0,07 kg.

 

Adatok
Tömeg:
70 g/db
Hasonló termékek
Webáruház készítés