ÜDVÖZLÜNK A HEVESI MŰSZAKI OUTLET OLDALÁN!  Telefonszám:+36 30 952 8774   Címünk: 3360 Heves, Erzsébet tér 4-5. 

Tesla mosogatógép 9 teríték 45cm (WD431M) (0328)

Cikkszám: 
HM-WD431M---0328-

Nem látod, de tudod, hogy éppen dolgozik. A 45 cm-es mosogatógép helyet takarít meg, mégis hatalmas segítséget nyújt a konyhában. Terítékek száma 9.

5 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA!

Nincs raktáron
119 990 Ft
Részletek

 

Kezeld a koszos edényeket hatékonyabban! A Tesla szabadonálló mosogatógépei kiváló teljesítményt nyújtanak és minden környezethez illenek. Négy különböző mosási program Eco, Clean, Intenzív, Gyors. A mosógép elindításához egyszerűen válaszd az egyik előre beállított programot. A polcok és a kosarak kialakítása minden konyhai eszköz méretéhez és formájához igazodik. A víznyomás intenzitása biztosítja a maximális teljesítmény elérését, hogy minden edény tökéletesen tiszta legyen.

INTENZÍV ezt a programot a különösen piszkos edényekhez ajánljuk, mint például az ételmaradékkal szennyezett lábosok és serpenyők. GYORS ezt a programot enyhén szennyezett edényekhez ajánljuk, melyek nem igényelnek szárítást. FÉLIG TÖLTÖTT csak néhány edényt kellene elmosogatnia? Ebben az esetben használhatja csupán a mosogatógép alsó vagy felső részét, így energiát takaríthat meg. ECO PROGRAM ez az általános program a mindennapi piszkos edényekhez ajánlott fazekak, tányérok, poharak, enyhén szennyezett serpenyők.

Energiaosztály: “E”. Energiafogyasztás: 70 kWh/ 100 ciklus. Vízfogyasztás: 9 liter/ciklus. Programok száma: 4. Eco, Clean, Intenzív, Gyors. Terítékek száma 9. Szárítás, késleltetett indítás, fél-töltés opció. Indításkésleltetés 3-6-9-h. Kondenzációs szárítási rendszer. Zajszint: 49 dB.

Készülék méret: Szélesség: 44,8 cm. Magasság: 84,5 cm. Mélység: 60 cm. Szín: Fehér.

Csomagolás méret: Szélesség: 49,5 cm. Magasság: 87 cm. Mélység: 65 cm. Súly: 42 kg.

Adatok
Tömeg:
42 kg/db
Hasonló termékek
Webáruház készítés