ÜDVÖZLÜNK A HEVESI MŰSZAKI OUTLET OLDALÁN!  Telefonszám:+36 30 952 8774   Címünk: 3360 Heves, Erzsébet tér 4-5. 

Tesla air 6 max légtisztító (TAPA6MAX) (0993)

Cikkszám: 
HMTAPA6MAX

A Tesla AIR6 MAX légtisztító számos intelligens funkciót használ, hogy segítsen fenntartani a tiszta és friss levegőt.

5 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA!

Raktáron
69 990 Ft
Részletek
 

Tiszta levegő, jobb élet lélegezze be a friss levegőt, lélegezze ki megkönnyebbülten. A Tesla légtisztító AIR6 MAX működési tartománya akár 48 m2 is lehet, így gondoskodik arról, hogy a belélegzett levegő tökéletesen friss és tiszta legyen. Amint a szerettei belépnek a szobába, ők is érezni fogják a különbséget. Levegőminőség érzékelők a Tesla integrált levegőminőség érzékelőivel a színváltó LED-ikonoknak köszönhetően bármikor nyomon követheti az aktuális légszennyezettségi szintet a legszélesebb körben használt levegőminőségi index (AQI) értékekkel összhangban.

 

Egyszerű, okos, elegáns az új technológia és az intelligens dizájn kombinációja kiváló teljesítményt eredményez! Ez az új Tesla légtisztító modell elképesztő CADR (Clean Air Delivery Rate) értékekkel büszkélkedhet, és óránként akár 400 m³ tisztított levegőt termel. UV lámpa annak érdekében, hogy még hatékonyabb legyen, miközben elpusztítja a vírusokat, baktériumokat és penészgombákat otthonában, a Tesla AIR6 MAX légtisztító UV lámpával is rendelkezik. Az ultraibolya fény további védelmi rétegként szolgál Önnek és családjának.

 

Élvezze a tiszta levegőt hónapokig a Tesla légtisztító szűrői könnyedén befogják a nem kívánt részecskéket, és eltávolítják őket a körülötted lévő levegőből. Az optimális teljesítmény megőrzése érdekében ajánlott körülbelül hathavonta cserélni a szűrőt. Ne aggódjon: a szűrőcsere-jelző emlékezteti Önt. Tesla Air6 MAX Légtisztító, CADR 400 m3/h. Wi-Fi. Levegőminőség érzékelő. Alvó üzemmód. Időzítő. HEPA+Carbon Activ+Catalyst filter, UV-C fény, fehér.

Mondjon búcsút a pornak, a pollennek, a mikrobáknak és az enyhe spóráknak! A Tesla légtisztító szűrői jó szűrőhatékonysággal csapdába ejtik a részecskéket, biztosítva, hogy Ön és szerettei egészségesebb környezetben töltsenek időt. Teljesítmény 42 W. Fokozatok száma 3. Légszállítás 400 m3/h. Zajszint 30 dBA.

Készülék méret: Szélesség: 27,6 cm. Magasság: 52,4 cm. Mélység: 27,6 cm. Szín: Fehér.

Csomagolás méret: Szélesség: 32 cm. Magasság: 58 cm. Mélység: 32 cm. Súly: 5,1 kg.

Adatok
Tömeg:
5,1 kg/db
Hasonló termékek
Tesla air 6 max légtisztító (TAPA6MAX) (0993)
Tesla air 6 max légtisztító (TAPA6MAX) (0993)
69 990 Ft
Webáruház készítés