ÜDVÖZLÜNK A HEVESI MŰSZAKI OUTLET OLDALÁN!  Telefonszám:+36 30 952 8774   Címünk: 3360 Heves, Erzsébet tér 4-5. 

Straus austria 8 literes kézi permetező (STSPRA8L) (0889)

Cikkszám: 
HM-STSPRA8L---0889-

Egyszerű használat könnyű összeszerelés. Praktikus vállpántja segítségével egyszerűen hordozható. 8 literes műanyag tartály. Kiváló megoldás kisebb és közepes kertekhez gyümölcsösökhöz illetve egyéb kerti munkához.

Raktáron
6 990 Ft
Részletek
 

Fedezd fel a STRAUS AUSTRIA 8 literes professzionális nyomáspermetezőjét, ami ideális választás a kerti tisztítási és ápolási munkálatokhoz. Könnyen használható, egyszerűen összeszerelhető és praktikus vállpánttal rendelkezik a kényelmes szállításhoz. 8 literes tartály nagy kapacitású műanyag edény a hosszan tartó munkavégzés érdekében. Egyszerű összeszerelés kompakt kialakítás, gyorsan összeállítható és könnyen tárolható. Kényelmes viselet állítható vállpánttal rendelkezik a könnyű szállításért. A permetező a növényvédelem rendkívül hatékony eszköze. Használható a növénybetegségek megelőzésére és a kártevők eltávolítására megművelt gabonafélék, kertek, virágok, gyümölcs és teafák stb. területén. Ideális védő és ápoló munkákhoz.

Egyszerű használat könnyű összeszerelés. Praktikus vállpántja segítségével egyszerűen hordozható. 8 literes műanyag tartály. Kiváló megoldás kisebb és közepes kertekhez gyümölcsösökhöz illetve egyéb kerti munkához. Szín: Fehér, zöld.

Csomagolás méret: Szélesség: 19 cm. Magasság: 53 cm. Mélység: 18 cm. Súly: 1,24 kg.

Adatok
Tömeg:
1,24 kg/db
Hasonló termékek
Straus austria 8 literes kézi permetező (STSPRA8L) (0889)
Straus austria 8 literes kézi permetező (STSPRA8L) (0889)
6 990 Ft
Webáruház készítés