ÜDVÖZLÜNK A HEVESI MŰSZAKI OUTLET OLDALÁN!  Telefonszám:+36 30 952 8774   Címünk: 3360 Heves, Erzsébet tér 4-5. 

Stahlman elektromos főzőlap (ST236)

Cikkszám: 
HMST236

Hat különböző szintű hőmérséklet vezérlése van, hogy megfelelő hőmérsékleten készítsd el az ételeid. Ideális hétvégi házakban, kollégiumban, kempingezéshez.

II. osztályú csomagolás sérült.

Nincs raktáron
2 990 Ft
Részletek
 

A Stahlman ST-236 egy főzőzónás elektromos főzőlap ideális választás lehet nyaralóba, kollégiumba. A kompakt kialakításának köszönhetően nem igényel nagy helyet és beüzemelése is könnyen, egyszerűen elvégezhető. A használatát egy működést jelző lámpa könnyít meg. A kiváló stabilitást a csúszásgátlóval ellátott lábak biztosítják. A készülék jelzőfénnyel lett felszerelve, ezáltal mindig ellenőrizheti, hogy a készülék bekapcsolt állapotban van e. A hőmérséklet beállítási manuálisan történik, Ön határozza meg a főzéshez szüksége hőfokot, egyszerű tekerőgombos irányítással. A beépített biztonsági mechanizmus és a csúszásmentes lábak garantálják a készülék biztonságos használatát. Főzőlap átmérője 19 cm. Fokozatmentesen állítható termosztát. Működést jelző lámpa. Túlmelegedés elleni védelem. Csúszásgátló lábak. Helytakarékos kompakt méretű, hordozható. Egyszerű használat és tisztítás.

Teljesítmény: 1500 W. Tápfeszültség: 220 - 240 V. Főzőfelület öntvény. Főzőlapok száma 1. Hálózati vezeték hossza: 80 cm. Szín: Fehér.

Készülék méret: Szélesség: 25 cm. Magasság: 8 cm. Mélység: 25 cm.

Csomagolás méret: Szélesség: 31 cm. Magasság: 9,5 cm. Mélység: 27 cm. Súly: 2,9 kg.

Adatok
Tömeg:
2,9 kg/db
Hasonló termékek
Webáruház készítés