ÜDVÖZLÜNK A HEVESI MŰSZAKI OUTLET OLDALÁN!  Telefonszám:+36 30 952 8774   Címünk: 3360 Heves, Erzsébet tér 4-5. 

Solar állatriasztó (SOLAR) (1077)

Cikkszám: 
HMSOLAR

Amint egy állat belép a beépített mozgásérzékelő tartományába, váltakozó frekvenciájú ultrahangok aktiválódnak. Ez zavarja a négylábú betolakodókat, és gyorsan keresnek egy csendesebb helyet. A Solar állatriasztó ezt a tulajdonságot az Ön javára használja.

Raktáron
4 990 Ft
Részletek

 

Sokféle állatnak nagyon akut hallása van, és az emberekkel ellentétben nagyon jól hallja az ultrahangot. Amint egy állat belép a beépített mozgásérzékelő tartományába, váltakozó frekvenciájú ultrahangok aktiválódnak. A Solar állatriasztó ezt a tulajdonságot az Ön javára használja. Ez zavarja a négylábú betolakodókat, és gyorsan keresnek egy csendesebb helyet. A változó hangszínek sok olyan frekvenciát fednek le, amelyeken bizonyos fajok különösen érzékeny hallásúak. Megakadályozhatják a hozzászokást is. A készülék különlegessége a kettős hangszórórendszer és az extra nagy napelem a beépített akkumulátorok töltésére. A napelemes állatriasztó infravörös szenzora érzékeli a mozgást, majd aktiválja az ultrahangos hangszórót, mely elriasztja az állatokat. A hullám azt követően aktiválódik, hogy az állat a PIR szenzor hatósugarába lépett, az állat kényelmetlenül fogja érezni magát és elmenekül az adott területről. (egér, patkány, kutya, róka, nyest, macska, mosómedve, borz, denevér, madár, galamb, rágcsálók stb. elriasztására).

A napelemnek köszönhetően működése gazdaságos, nincs szükség sem hálózati csatlakozásra, sem elemekre. Infravörös szenzor hatásszöge: 110°. Érzékelési tartomány: 8-9 méter az állat méretőtől függően (minél nagyobb az állat, annál nagyobb a tartomány).  Passzív infravörös szenzor (PIR). Mozgásérzékelő. Ultrahang kibocsátás. Anyaga: műanyag.

Termék méret: Szélesség: 14,5 cm. Magasság: 37 cm. Mélység: 9,5 cm. Szín: Zöld.

 

Csomagolás méret: Szélesség: 16 cm. Magasság: 15 cm. Mélység: 7 cm. Súly: 0,32 kg.

  

Adatok
Tömeg:
320 g/db
Hasonló termékek
Solar állatriasztó (SOLAR) (1077)
Solar állatriasztó (SOLAR) (1077)
4 990 Ft
Webáruház készítés