ÜDVÖZLÜNK A HEVESI MŰSZAKI OUTLET OLDALÁN!  Telefonszám:+36 30 952 8774   Címünk: 3360 Heves, Erzsébet tér 4-5. 

Smart watch sport női okosóra (BCT02555) (0234)

Cikkszám: 
HM-BCT02555---0234-

Kerek, elegáns, sportos megjelenésű, nők számára. Segít jobban megérteni az egészségi állapotod és nyomon követni a sporttevékenységeket. Ez az okosóra 1,28 hüvelykes, 2,5D üveggel ívelt IPS érintőképernyővel rendelkezik, 240 x 240 pixel felbontással. Számos funkcióval van felszerelve, többek között pulzusmérővel, vérnyomásmérővel, véroxigén monitorral, multisport móddal és sok más funkcióval.

Raktáron
23 990 Ft
Részletek

 

Kerek, elegáns, sportos megjelenésű, nők számára. Segít jobban megérteni az egészségi állapotod és nyomon követni a sporttevékenységeket. Ez az okosóra 1,28 hüvelykes, 2,5D üveggel ívelt IPS érintőképernyővel rendelkezik, 240 x 240 pixel felbontással. Számos funkcióval van felszerelve, többek között pulzusmérővel, vérnyomásmérővel, véroxigén monitorral, multisport móddal és sok más funkcióval. Tartalmaz aktivitáskövető funkciót lépésszámlálás, távolságmérés és kalóriaégetés, pulzusmérést, alvási rutinok követését és még sok mást! Számos funkció egy készülékben például hívások fogadásaüzenetek olvasása, vérnyomásmérés, lépésszámlálás, távolság és kalóriamérés és  még sok más funkció gondoskodik arról, hogy mindig naprakész legyél.

Csatlakoztasd az okosórát telefondohoz, hogy fogadj és olvass SMS-üzeneteket és értesítéseket közvetlenül az okosórán beleértve a Facebook, Instagram, Twitter, WhatsApp stb. értesítéseit. Érintőképernyő extra védelemmel a fényes és színes HD pixeles érintőképernyő kiegészítő karcolásvédelemmel biztosítja a lehető legjobb felhasználói élményt. Megerősített polimer kompozit keret erős, mégis nagyon könnyű, lehetővé teszi a kényelmes viseletet és az elegáns megjelenést, amely illik a sportos és elegáns stílushoz.

IP67 Vízálló. A menü nyelve angol. Kerüld az ütést, a karcolást, az alkohollal, a parfümökkel, az acetonnal, a mosószerrel, a dörzsölő felületekkel való érintkezést, a vízbe történő beállításokat vagy a forró vízbe merítést. Kompatibilis operációs rendszer iOS, Android. RAM memória kapacitás 64 MB. Tárolókapacitás 128 MB. Akkumulátor kapacitása 260 mAh. Nyomon követett tevékenységek: Megtett távolság, Lépésszámláló, Alvás, Heart rate, Vérnyomás, Elégetett kalóriák, Fitness tevékenység, Pulzusmérés. Funkciók: Cseppálló érintőképernyő. Riasztás. Időzítő. Lépésszámláló. Stopper. Időjárás. Zenevezérlés. Távoli kamera. Mozgásszegénység. Hívásértesítés. Értesítő üzenetek. Facebook, Whatsapp stb értesítések. Multisport. Több óralap. Bluetooth. Hívás elutasítása.

 

Termék méret: Szélesség: 225 mm. Magasság: 9,8 mm. Mélység: 45,5 mm. Szín: Óra: Rosegold. Szíj: Pink.

 

Csomagolás méret: Szélesség: 10 cm. Magasság: 15 cm. Mélység: 2,5 cm. Súly: 0,131 kg.

Adatok
Tömeg:
131 g/db
Hasonló termékek
Smart watch sport női okosóra (BCT02555) (0234)
Smart watch sport női okosóra (BCT02555) (0234)
23 990 Ft
Webáruház készítés