ÜDVÖZLÜNK A HEVESI MŰSZAKI OUTLET OLDALÁN!  Telefonszám:+36 30 952 8774   Címünk: 3360 Heves, Erzsébet tér 4-5. 

Smart bracelet okosóra (119S)

Cikkszám: 
HM119S

A 119S okosóra nem csak az életet teszi kényelmessé, de az egészségünket is felügyelhetjük vele.

Nincs raktáron
4 990 Ft
Részletek
 

A stílusos 119S okosóra könnyedén hozzáférhet az okostelefon összes szabványos funkciójához, anélkül, hogy ki kellene vennie az okostelefonját. A sportóra rengeteg okos funkcióval van felszerelve. Beletartozik a multisportmód, lépésszámláló, alvásmonitor és elégetett kalória számláló. Ezen felül még automatikusan tudja mérni a vérnyomást, pulzust és véroxigén szintet, melyek az óra kijelzőjén is megjelennek.

A teljesség élményéért a hívásokat és értesítéseket is jelzi az óra, így sokkal kényelmesebb életvitelt tud folytatni. A 119s okosóra nem csak az életet teszi kényelmessé, de az egészségünket is felügyelhetjük vele, nagyon elegáns vagy sportos formában. Használja ki egészségünk nyomkövetőjének teljes por és vízállóságát. Viselheti kézmosásban, séta esőben, fürdés vagy úszás stb. A 7 edzésmód segítségével a teljes érintőképernyős intelligens óra pontosan rögzíti egész napos tevékenységeit és egészségi állapotát, beleértve a lépéseket, a távolságot, a kalóriákat és az alvási állapotot. Pulzusmérő és alvásfigyelő.

119S Okosóra Aktivitás Mérővel Fekete és Sárga - eMAG.hu

Képernyő típusa: 1,3 hüvelykes 240*240 QLED. Sávos levehető: Igen. Érintőképernyő. Bluetooth: 4,0. Betét: 90mAh. Készenléti idő: 10 nap. Munkaidő: 2-3 nap. Rendszer: IOS 8.0 és Android 4.3 felett. Fitnesz, sport és egészség funkciók. Pulzusmérés, vérnyomás mérés, véroxigénszint mérése, lépésszámlálás, megtett távolság mérés, elégetett kalória, sport módok futás, séta, stb. Értesítés funkciók. Bejövő hívás jelzése, alkalmazás értesítések, hívás, SMS jelzése, bejövő üzenetek kijelzése. Egészség funkciók. Mozgás emlékeztető, alvás minőség megfigyelése. Ébresztőóra, idő, dátum kijelzés. Sport során különféle adatokat rögzít: sebesség, távolság, pulzus. Az eltárolt eredmények később visszanézhetők. Szín: Fekete, Kék.

Csomagolás mérete: Szélesség: 8 cm. Magasság: 12 cm. Mélység: 3 cm. Súly: 0,45 kg.

Adatok
Tömeg:
450 g/db
Hasonló termékek
Webáruház készítés