ÜDVÖZLÜNK A HEVESI MŰSZAKI OUTLET OLDALÁN!  Telefonszám:+36 30 952 8774   Címünk: 3360 Heves, Erzsébet tér 4-5. 

Smart band 6 okosóra (BHR4951GL)

Cikkszám: 
HMBHR4951GL

Továbbfejlesztett, teljes képernyős, 1,56"-os AMOLED kijelző. Könnyedén ellenőrizheted a szöveges üzeneteket, hívásokat.

Nincs raktáron
16 500 Ft
Részletek
 

Még több információ egy szempillantás alatt. Továbbfejlesztett, teljes képernyős, 1,56"-os AMOLED kijelző. Könnyedén ellenőrizheted a szöveges üzeneteket, hívásokat és értesítéseket egy pillanat alatt. Pontosan vágott élek és kiváló klasszikus forma a Smart Band 6 megtartotta a klasszikus formát az innovatív, nagy kijelzővel és lekerekített élekkel, így kényelmes viseletet és megjelenést biztosít. Alvásfigyelő a Smart Band pontosan rögzíti az alvás időtartamát, a mély alvást, a könnyű alvást és a REM szakaszt a pulzusszám változásai alapján, és tudományos tanácsokat ad, amelyek segítenek a rendszeres alvási szokások kialakításában. Személyes tevékenységi intelligencia a személyes aktivitási intelligencia a nemed, korod, pulzusszámod és egyéb adatok alapján kalkulál.

Légzőgyakorlatok lazítsd el pillanatok alatt a tested és az elméd egy 1-5 percig tartó, irányított légzőgyakorlattal, a Belégzési mintát követve. Női egészségügyi nyomon követés figyeli a ciklusod mintáit, naplózza a periódusokat és nyomon követi az ovulációt. A Smart Band 6 rezgéssel előre tudatja veled, hogy hol tartasz a ciklusodban, így emiatt sem kell többet aggódnod. 30 féle fitnesz mód, személyi edző a csuklódon a Smart Band 6 már 19 új fitneszmóddal rendelkezik, mint például a HIIT, a kosárlabda, a boksz és zumba. Az edzés időtartama, az elégetett kalóriák és a pulzusszám is könnyedén követhető, ami hatékonyabbá teszi az edzést. 50 méteres vízállóság és automatikus úszásnem felismerés az 5 ATM vízállósági besorolás azt jelenti, hogy a Smart Band 6-ot uszodában vagy szörfözéshez is hordhatod. Úszás közben öt különböző úszási stílus közül választhatsz a pontosabb követés érdekében.

Mágneses töltés, tartós akkumulátor. 5 nap az akkumulátor élettartama gyakori használat mellett. 14 nap az akkumulátor élettartama normál üzemmódban. 19 nap az akkumulátor élettartama energiatakarékos módban.

Készülék méret: 47.4 x 18.6 x 12.7 mm. Szín: Fekete.

Csomagolás méret: Szélesség: 7,5 cm. Magasság: 17 cm. Mélység: 2,5 cm. Súly: 0.13 kg.

Adatok
Tömeg:
130 g/db
Hasonló termékek
Webáruház készítés