ÜDVÖZLÜNK A HEVESI MŰSZAKI OUTLET OLDALÁN!  Telefonszám:+36 30 952 8774   Címünk: 3360 Heves, Erzsébet tér 4-5. 

Sharp mosógép 10 kg (ESNFA014DWBDE) (1318) Csomagolássérült Termék!

Cikkszám: 
HM-ESNFA014DWBDE---1318-
Ez a SHARP mosógépe 10 kg-os kapacitásával tökéletes nagyobb háztartások számára, ahol egy kicsit több ruhaneműt kell kimosni. Könnyen rakodható, és a B energiahatékonysági osztályának köszönhetően különösen energiatakarékos az energiafogyasztás 100 ciklusonként mindössze 59 kWh.
Csomagolássérült termék, karcolás, horpadás esetleg előfordulhat a terméken. A készülék tesztelve. Kérjük vásárlás előtt telefonon egyeztessünk! Garanciával!
Nincs raktáron
99 990 Ft
Részletek
Ezzel a Sharp mosógéppel pillanatok alatt kimoshatod a ruhaneműt, ideális nyitott otthonokba ha éjszaka szeretnéd üzemeltetni, mivel a fejlett inverteres motor kevesebb mozgó alkatrészt tartalmaz, mint a hagyományos gépekben, így sokkal csendesebb. És amikor a centrifugálási ciklus beindul, kevesebb lesz az ingadozás, köszönhetően a Wave Cabinetnek, amely stabilan tartja a dolgokat, ami azt jelenti, hogy téged sem ébresztenek fel zörgő hangok. A mély alvás egy kicsit könnyebb lesz az Aquaball funkciónak köszönhetően, amely nyugalmat biztosít, és a gép nem fogja elárasztani a fürdőszobát. Az okos technológia leállítja a vízellátást, ha bármilyen problémát észlel, így nem kell felmosni a tócsákat.
Fejlett inverteres motor az Advanced Inverter Motornak köszönhetően kiemelkedő hatékonyságot, alacsonyabb zajszintet és készüléke hosszabb élettartamát élvezheted. AllergySmart amit azt az Allergy UK is megerősítette, ez a speciális mosóprogram eltávolít bizonyos allergéneket és baktériumokat a ruházatból. Nemcsak a mosoda gondozásával foglalkozunk, hanem családod egészségével is. A beépített EcoLogic technológia időt, energiát és végső soron pénzt takarít meg. Senki sem mentes a vízcső meghibásodása ellen de az AquaStop segítségével megnyugodhatsz ha szivárgást észlel, azonnal lekapcsolja a vízellátást, így megóvja otthonod az árvíztől.
Töltetkapacitás: 10 kg. Szabadonálló. Energiahatékonysági osztály B. Energiafogyasztás 59 kWh 100/ciklus. Vízfelhasználás: 52 liter/ciklus. Centrifuga 1400 fordulat/perc. Nagy ajtó ø 51 cm. Kijelző típusa LED. AllergySmart. Fejlett inverteres motor. EcoLogic. Habvédelem. Kiegyensúlyozatlanság szabályozása. Túlfolyás elleni védelem. AquaStop. WaveCabinet. Folyékony mosószer tartály. Hibaérzékelő rendszer. Mosási ciklus kijelző. Változó centrifugálás. Változtatható hőmérséklet választás. Extra centrifugálás. Állítható magasságú lábak. Gyerekzár. Programok 15: Pamut. Eco 40-60. Pamut előmosás. Pamut 20°C. Színes ruhanemű. Gyapjú. Öblítés. Allergy Smart. Pörgetés. Kézi-kímélő mosás. Könnyű kezelés. Farmer. Fast 60' 15. Gyors 15'. Szín: Fehér.
Készülék méret: Szélesség: 59,7 cm. Magasság: 84,5 cm. Mélység: 58,2 cm.

Csomagolás méret: Szélesség: 64 cm. Magasság: 88 cm. Mélység: 66 cm. Súly: 78,5 kg.

Adatok
Tömeg:
78,5 kg/db
Hasonló termékek
Webáruház készítés