ÜDVÖZLÜNK A HEVESI MŰSZAKI OUTLET OLDALÁN!  Telefonszám:+36 30 952 8774   Címünk: 3360 Heves, Erzsébet tér 4-5. 

Resovio hősugárzó (FH03) (0698)

Cikkszám: 
HMFH03

A hordozható ventilátoros hősugárzó minden évszakban a legmegfelelőbb, mivel úgy lett kialakítva, hogy hideget és meleget biztosítson.

Nincs raktáron
7 000 Ft
Részletek

 

A Resovio ventilátoros hősugárzó kiválóan használható a kisebb irodákban és kis lakásokban is. Hosszú élettartamú egyenáramú motorral rendelkezik. 2 védelmi szinttel rendelkezik túlmelegedés elleni védelem, beépített biztonsági kapcsoló. A kialakításának köszönhetően szinte bárhol üzembe helyezhető, állítható hőfokszabályozóval rendelkezik, valamint a beépített fogantyúval könnyen áthelyezhető. A hordozható elektromos ventilátor minden évszakban a legmegfelelőbb, mivel úgy lett kialakítva, hogy hideget és meleget biztosítson. Állítható szobatermosztáttal és automatikus hőmérséklet szabályozási funkcióval rendelkezik. Hordozható és könnyű, és jól megtervezett, hogy elegáns megjelenést biztosítson.

Teljesítmény: 2000 W. 2 teljesítmény fokozat: 1000-2000 W. Állítható hőfokszabályozó. Tűzálló műanyag. Biztonsági kapcsoló. Ventilátor funkció. Üzemállapot kijelző. Beépített fogantyú. Eldőlés érzékelő megszakító mód. A termék kizárólag jól szigetelt helyiségek fűtésére vagy alkalmankénti használatra alkalmas!

 

Készülék méret: Szélesség: 23 cm. Magasság: 28 cm. Mélység: 14 cm. Szín: Fehér.

 

Csomagolás méret: Szélesség: 26 cm. Magasság: 31 cm. Mélység: 17 cm. Súly: 1,2 kg.

Adatok
Tömeg:
1,2 kg/db
Hasonló termékek
Webáruház készítés