ÜDVÖZLÜNK A HEVESI MŰSZAKI OUTLET OLDALÁN!  Telefonszám:+36 30 952 8774   Címünk: 3360 Heves, Erzsébet tér 4-5. 

Remginton hajszárító, hajformázó (RE2062) (1276)

Cikkszám: 
HM-RE2062---1276-

Nem kell többé hosszú időt töltened a hajad beállításával vagy a hajmosás utáni hajszárítással. Ennek a hajszárító és hajformázó kefének a segítségével mostantól egy lépésben elvégezheted a szárítást és a hajformázást a hajad roncsolása nélkül is!

Nincs raktáron
9 990 Ft
Részletek
 

Unod már, hogy minden reggel lelapult és élettelen hajjal ébredsz? Nem kell többé hosszú időt töltened a hajad beállításával vagy a hajmosás utáni hajszárítással. Ennek a hajszárító és hajformázó kefének a segítségével mostantól egy lépésben elvégezheted a szárítást és a hajformázást a hajad roncsolása nélkül is! Formájának köszönhetően tartós fürtöket tudsz varázsolni magadnak, pillanatok alatt. Az innovációs meleg levegős kialakításának jóvoltából pedig, sokkal gyorsabb száradást eredményez, mint más hajszárítók.

Három az egyben készülék fésül, fúj, göndörít. Teljesítmény: 750W. Kábel hossza: 1,8m. Hővezető átmérője: 21mm-30mm. Hővezető anyaga: Turmalin kerámia. Alkalmazható nedves és száraz hajra. Három fokozat funkció: 1 hideg levegő, 2 meleg lágy levegő, 3 meleg erős levegő. Szín: Szürke, sötét mályva.

Adatok
Tömeg:
570 g/db
Hasonló termékek
Webáruház készítés