ÜDVÖZLÜNK A HEVESI MŰSZAKI OUTLET OLDALÁN!  Telefonszám:+36 30 952 8774   Címünk: 3360 Heves, Erzsébet tér 4-5. 

33

Privileg beépíthető mosogatógép 14 teríték (RUO3C23A65X) (1312) Csomagolássérült Termék!

Cikkszám: 
HM-RUO3C23A65X---1312-

A Privileg Family Edition pult alatti mosogatógépe 14 terítékes kapacitásával a mosogatógép ideális négy vagy több fős háztartások számára. A mosogatógép nagyon gazdaságosan működik az automata programnak köszönhetően. A szennyezettség mértékét érzékelők segítségével határozzák meg, és az öblítési folyamatot az egyéni igényekhez igazítják.

Csomagolássérült termék, karcolás, horpadás esetleg előfordulhat a terméken. A készülék tesztelve. Kérjük vásárlás előtt telefonon egyeztessünk! Garanciával!

Nincs raktáron
149 990 Ft
99 990 Ft
Kezdete: 2024.05.28   A készlet erejéig!
Megtakarítás 50 000 Ft
Részletek
 

A Privileg Family Edition pult alatti mosogatógépe 14 terítékes kapacitásával a mosogatógép ideális négy vagy több fős háztartások számára. A mosogatógép nagyon gazdaságosan működik az automata programnak köszönhetően. A szennyezettség mértékét érzékelők segítségével határozzák meg, és az öblítési folyamatot az egyéni igényekhez igazítják. A mosogatógép MultiZone váltakozó öblítési technológiájának köszönhetően minden pohár, bármilyen szennyezett is, csillogóan tisztává válik az első mosási ciklusban. A kímélő program optimálisan állítja be a víz keménységét a szemüveg ápolásához. Tökéletes ragyogás a kiválóan összehangolt ápolásnak köszönhetően. Higiénikusan hibátlan, még erős vagy makacs szennyeződések esetén is az intenzív program megbízhatóan és kíméletesen tisztít a főzőedénytől a serpenyőig.

A mosogatógép Eco technológiája környezetkímélő és rendkívül energiatakarékos tisztítást tesz lehetővé. A vízvédelmi rendszer biztonságosan és hatékonyan véd a vízkárok ellen. A vízellátás leáll, és nem tud víz kijönni a készülékből. Az indítási idő késleltetésével kiválaszthatja azt a pontot, ahol az öblítési folyamat elkezdődik. A mosogatógép egy abszolút megbízható segédeszköz nap mint nap. Azok, akik működőképes és hosszú élettartamú mosogatógépet keresnek, jó helyen jártak. A legjobb MultiZone funkciók só és öblítőszer hiányának vezérlőkijelzője. Automata program. További előnyök szennyeződés észlelése. A mosogatógépeket gyárilag vízzel tesztelik, hogy többek között ellenőrizzék a szivárgást, mielőtt a készülék elhagyja a gyárat. Víz maradványok maradhatnak. Ez egy minőségi program a gyártótól, és nem ok a visszaküldésre. Beépítési típusú pult alatti eszköz.

Terítékszám 14. Beépíthető. Elülső szín: rozsdamentes acél. A burkolat színe: rozsdamentes acél. Levegő zajkibocsátás 43 dB. Levegőhang kibocsátási osztály B. Energiahatékonysági osztály E. Programok száma 9. Programok: intenzív program, öko program, fast&Clean 28', öntisztító, automata program, éjszakai program, Push & Go, előöblítés. Evőeszköztartó, evőeszközkosár.A hátralévő idő vezérlése. Öblítőszer hiánya. Sóhiány. Indítási idő késleltetése. Csatlakoztatott terhelés 1,9 kW. Energiafogyasztás 95 kWh/100 ciklus. Vízfogyasztás 6,5 liter/ciklus. Szín: Inox.
Készülék méret: Szélesség: 60 cm. Magasság: 82 cm. Mélység: 59 cm.
Csomagolás méret: Szélesség: 65 cm. Magasság: 87 cm. Mélység: 64 cm. Súly: 47 kg.
Adatok
Tömeg:
47 kg/db
Hasonló termékek
Webáruház készítés