ÜDVÖZLÜNK A HEVESI MŰSZAKI OUTLET OLDALÁN!  Telefonszám:+36 30 952 8774   Címünk: 3360 Heves, Erzsébet tér 4-5. 

Perfect home kukta 17 literes (14607) (0085)

Cikkszám: 
HM-14607---0085-

A Perfect Home gyorsfőző kukta 17 literes egy kiváló minőségű és megbízható konyhai eszköz, amely megkönnyíti a főzést és időt takarít meg neked. Ez a kukta kiváló választás mind a háziasszonyoknak, mind a profi szakácsoknak, akik szeretnék kihozni a legtöbbet a főzési élményükből.

Nincs raktáron
23 990 Ft
Részletek

 

A Perfect Home gyorsfőző kukta 17 literes egy kiváló minőségű és megbízható konyhai eszköz, amely megkönnyíti a főzést és időt takarít meg neked. Ez a kukta kiváló választás mind a háziasszonyoknak, mind a profi szakácsoknak, akik szeretnék kihozni a legtöbbet a főzési élményükből. Hányszor esett már meg veled, hogy fáradtan hazaérsz a munkából, de nem volt kedved órákat a konyhában állni a vacsora elkészítéséhez? Vagy éppen az utolsó pillanatban jelentkeztek be ebédre a barátok? Már a XVII. században megtalálták erre a gyakori problémára a megoldást. Az idő múltával a technika egyre csak fejlődött, azonban a kukta még mindig az egyik leggyakrabban használt főzőeszköz maradt. A kukta technológiájának lényege valóban egyszerű ha egy lezárt edényben kezdjük el hevíteni a vizet, a gőz nem tud távozni, az edényben pedig egyre nagyobb lesz a nyomás. A főzési hőmérséklet is egyre nő, egyre magasabb ponton válik gőzzé a víz. Az alapanyagok így sokkal gyorsabban puhulnak meg, az étel hamarabb készül el, mint a hagyományos főzéskor. A Perfect Home rozsdamentes nemesacél kuktája akkutermikus aljjal és mágnesezhető maggal rendelkezik, ezáltal indukciós főzésre is alkalmas így téve még hatékonyabbá és energiatakarékosabbá a főzést. A legújabb indukciós technikával ellátott edényekre jellemzően sokkal hamarabb készül el az étel, kevesebb energia felhasználásával. Így te nem csak a konyhában töltött időd spórolhatod meg, de takarékosabb energia felhasználást is elérhetsz! Ez a termék korszerű, nem rozsdásodó nemesacélból készült. Hosszútávú, stabil minőség megtartására tervezték, maximális teljesítmény s kényelem biztosítása mellett. Ezek, mindamellett, hogy jelentősen megkönnyítik a konyhai munkát, néhány nagyon fontos kezelést, karbantartást igényelnek.

Első használatot megelőzően távolítsd el az összes címkét, ragasztót és csomagolást, majd óvatosan, enyhe mosogatószeres, nem karcoló szivaccsal, meleg vízben mosogasd el. Alapos öblítés után töröld szárazra egy puha konyharuhával. Akkor járunk el helyesen, ha a Inox edényeinket kevés növényi olajjal ápoljuk úgy, hogy a felesleget száraz konyharuhával letöröljük. Néhány használat után ezt ismételd meg annak érdekében, hogy a termék hosszú ideig megőrizhesse csillogását. Amennyiben az anyagot úgynevezett sóvirágok fehér vagy rozsdabarna színű, foltok keletkeznek főleg mosogatógépben való elmosásra jellemző, pár csepp citrommal vagy ecettel eltüntetheted azt. Ne használd extrém magas vagy alacsony hőmérsékleten. Kerüld a kemény szivacs, dörzsi és éles fém konyhai eszköz használatát pl. villa, kés, stb. Ne hagyd az üres edényt a forró tűzön. Miután befejezted a főzést, húzd félre az edényt. Ne hagyj őrizetlenül forró olajat az edényben. Az edény főzésre való, étel tárolására próbálj más terméket találni.

 

Űrtartalom: 17 liter. Átmérő: 28 cm. Kukta anyaga: nemesacél. Fedő anyaga: nemesacél. Használható indukciós, kerámialapos, elektromos, gázfőzőlapon. Mosogatógépben mosható. Szín: Inox. 

 

Csomagolás méret: Szélesség: 35 cm. Magasság: 39 cm. Mélység: 29 cm. Súly: 3,75 kg.

Adatok
Tömeg:
3,75 kg/db
Hasonló termékek
Webáruház készítés