ÜDVÖZLÜNK A HEVESI MŰSZAKI OUTLET OLDALÁN!  Telefonszám:+36 30 952 8774   Címünk: 3360 Heves, Erzsébet tér 4-5. 

Nvtc univerzális távirányító (RM014SS) (0857)

Cikkszám: 
HM-RM014SS-

Az univerzális távirányítók olyan eszközök, amelyek lehetővé teszik, hogy egyetlen eszközzel egyszerűen és kényelmesen vezérelj több különböző elektronikus eszközt. Használhatod a távirányítót a televízió bekapcsolásához, kikapcsolásához, hangerőszabályzáshoz, csatornák váltásához és más alapvető funkciók vezérléséhez. Ezek a távirányítók széles körben támogatnak különféle televíziómárkákat, mint például Samsung, LG, Sony, Panasonic, Philips és sok más gyártó termékeit.

Raktáron
1 990 Ft
Részletek

 

Az univerzális távirányítók olyan eszközök, amelyek lehetővé teszik, hogy egyetlen eszközzel egyszerűen és kényelmesen vezérelj több különböző elektronikus eszközt. Használhatod a távirányítót a televízió bekapcsolásához, kikapcsolásához, hangerőszabályzáshoz, csatornák váltásához és más alapvető funkciók vezérléséhez. Ezek a távirányítók széles körben támogatnak különféle televíziómárkákat, mint például Samsung, LG, Sony, Panasonic, Philips és sok más gyártó termékeit. Ez azt jelenti, hogy egyetlen távirányítóval irányíthatod a lakásodban lévő különböző készülékeket, nem kell aggódnod az esetleges gyári távirányítók elvesztése vagy cseréje miatt.

Univerzális, több márkához használható. Anyaga: ABS. Működési távolság: 8 méter. Tápellátás 2 db AAA elem (nem tartozék). Könnyű párosítani. Szín: Fekete.

Csomagolás méret: Szélesség: 5,5 cm. Magasság: 21,5 cm. Mélység: 2,5 cm. Súly: 0,1 kg.

Adatok
Tömeg:
100 g/db
Hasonló termékek
Nvtc univerzális távirányító (RM014SS) (0857)
Nvtc univerzális távirányító (RM014SS) (0857)
1 990 Ft
Webáruház készítés