ÜDVÖZLÜNK A HEVESI MŰSZAKI OUTLET OLDALÁN!  Telefonszám:+36 30 952 8774   Címünk: 3360 Heves, Erzsébet tér 4-5. 

Novacook gáztűzhely (F5S40G2R) (0250)

Cikkszám: 
HM-F5S40G2R---0250-

Ha elérhető áron keresel magas minőségű anyagból gyártott gáztűzhelyet, a Novacook berendezése neked való. A modern dizájnnal kialakított tűzhely bármely konyha ékköve lehet. A sütőben alsó vagy felső szabadon válaszható sütési lehetőség, ami azt jelenti, hogy egy alsó és egy felső gázégő is található a sütőben amelyek közül vagy az egyiket vagy a másikat választhatjuk.

Nincs raktáron
119 990 Ft
Részletek

 

Ha elérhető áron keresel magas minőségű anyagból gyártott gáztűzhelyet, a Novacook berendezése neked való. A modern dizájnnal kialakított tűzhely bármely konyha ékköve lehet. A sütőben alsó vagy felső szabadon válaszható sütési lehetőség, ami azt jelenti, hogy egy alsó és egy felső gázégő is található a sütőben amelyek közül vagy az egyiket vagy a másikat választhatjuk. Sütőtér hőfokmérő az üvegajtóba integrálva a gyors leolvasás érdekében. Megvilágított sütőtér. Gombnyomásos automata szikragyújtás. Húzott saválló fekete fémborítás a főző felületen, a kezelőfelületen és a tepsitartó ajtón. Fekete színű gombok és meggypiros ajtófogantyú. Dupla hővédő üvegezésű sütőajtó. Dekoratív füst színű üvegtető. 4 biztonsági gázégőfej. Széles erősített tepsitartó ajtó. Merevített oldallapok. PB gázpalack használatához tartalék fúvókaszett.

 

 

Szabadonálló. Főzőzónák száma: 4. Sütőtér térfogat: 54 liter. Égésbiztosító. Alsó-felső külön kapcsolható gázrózsa a sütőben. Szikragyújtás minden égőfejnél és a sütőtérben. Sütőtér világítás. Beépített hőmérő a sütőajtóban. Zománcozott égők. Erősített tepsitartó ajtó visszahúzó rugóval. Dupla üvegű sütőajtó. Üvegtető. Állítható lábak. PB gáz fúvóka szett. Szín: Meggypiros, fekete.

 

Készülék méret: Szélesség: 50 cm. Magasság: 87 cm. Mélység: 58,2 cm.

Csomagolás méret: Szélesség: 56 cm. Magasság: 89 cm. Mélység: 62 cm. Súly: 35 kg.

 

Adatok
Tömeg:
35 kg/db
Hasonló termékek
Webáruház készítés