ÜDVÖZLÜNK A HEVESI MŰSZAKI OUTLET OLDALÁN!  Telefonszám:+36 30 952 8774   Címünk: 3360 Heves, Erzsébet tér 4-5. 

Mp elektromos roller (MP) (1115)

Cikkszám: 
HM-MP---1115-

Elektromos roller prémium Li-ion akkumulátorral nincs több forgalmi dugó az autóban, és nincs többé izzadság a kerékpáron. Ehelyett a kifejlesztett leghordozhatóbb, legmegbízhatóbb és energia hatékony utolsó kilométeres megoldással haladj át a városon. Kiemelt teljesítmény 180 W-os, erőteljes, kefe nélküli egyenáramú motor, akár 18 km sebességig is növelheted ezt a elektromos rollert. A nagy kapacitású 4,8Ah akkumulátor maximális vezetési távolsága eléri a 15 kilométert.

 

Nincs raktáron
95 000 Ft
Részletek

Elektromos roller prémium Li-ion akkumulátorral nincs több forgalmi dugó az autóban, és nincs többé izzadság a kerékpáron. Ehelyett a kifejlesztett leghordozhatóbb, legmegbízhatóbb és energia hatékony utolsó kilométeres megoldással haladj át a városon. Nagy teljesítményű, változtatható sebességű, csendes lánchajtású motor akár 18 km/órás sebességhez és töltésenként 15 km-es hatótávolsághoz. Az elektromos roller egy tartós és praktikus eszköz az ingázási idő és fáradság csökkentéséhez. Tökéletes ügyek intézésére, városnézés és a környékbeli utazásokra. Ez a nagy teljesítményű roller elvisz oda, ahova kell. Elektronikus blokkolásgátló fékek és a hátsó sárvédő lábbal működtethető nyomófék.

 

Tiszta, csendes és lítium-ion akkumulátorral működő agymotor. Állítható magasságú kormány. Twist-grip gyorsulásszabályozás. Kézi működtetésű hátsó fék. Gyorsan hajtsd össze a rollert és vidd tömegközlekedéssel vagy az irodába. Összecsukott állapotban úgy sétálhatsz vele, mint egy gurulós táskabőrönddel. Egyszerű és elegáns kialakításával az elektromos roller valóban hordozható szállítóeszköz. Biztonságos, tartós és megbízható kialakítás. Nincsenek láncok, se fogaskerekek, se zsír. Összecsukható kormányszerkezet a könnyű tárolás és szállítás érdekében. 

 

Feszültség: 24V. Akkumulátor kapacitása: 4,8Ah. Maximális sebesség: 18km/h. Max távolság: 15 km. Motor: 180 W. Töltési idő: 3-5 óra. Fék: Hátsó tárcsafék. Kerék mérete: 8,5 “. Anyag: Alumíniumötvözet. Maximális súlyterhelés 150 kg. Szín: Fekete.

 

Termék méret: Szélesség: 102 cm. Magasság: 105 cm. Mélység: 39 cmCsomagolás méret: Szélesség: 110 cm. Magasság: 45 cm. Mélység: 45 cm. Súly: 8 kg.

Hasonló termékek
Webáruház készítés