ÜDVÖZLÜNK A HEVESI MŰSZAKI OUTLET OLDALÁN!  Telefonszám:+36 30 952 8774   Címünk: 3360 Heves, Erzsébet tér 4-5. 

Mozgásérzékelős automatikus adagoló folyékony szappanhoz (SS) (1277)

Cikkszám: 
HM-SS---1277-

Egyszerűen csak tedd a kezed az adagoló közelébe, és a mozgásérzékelő érzékeli a jelenlétét, és kiadja a megfelelő mennyiségű folyadékot. Az adagoló elegáns dizájnnal rendelkezik, így tökéletesen illeszkedik a fürdőszoba vagy a konyha megjelenéséhez.

Raktáron
5 990 Ft
Részletek
 

Ennek a terméknek hála nem kell többé hozzáérned a szappanadagolóhoz, csak alá kell tartanod a kezed, az pedig infravörös érzékelőjének hála adagolja is a szappant. Gazdaságos adagoló, amit nemcsak szappannal, hanem mosogatószerrel is feltölthetsz. A készülék csak akkor aktiválódik, amikor szükséges. Cseppmentes kialakításának köszönhetően pedig nem kell feleslegesen takarítani a szétfolyt szappant. Tökéletes bármely fürdőszobába, valamint irodába és más nyilvános helyekre. Az adagoló folyékony szappan, tusfürdő, sampon és fertőtlenítő folyadékok adagolására alkalmas. Az adagoló mozgásérzékelővel van ellátva, így a megfelelő mennyiségű folyadékot adagolja a tartályba. Egyszerűen csak tedd a kezed az adagoló közelébe, és a mozgásérzékelő érzékeli a jelenlétét, és kiadja a megfelelő mennyiségű folyadékot.

 Az adagoló elegáns dizájnnal rendelkezik, így tökéletesen illeszkedik a fürdőszoba vagy a konyha megjelenéséhez. Az adagoló használatához nyomd meg hosszabb ideig a bekapcsoló gombot, ha pedig ki szeretnéd kapcsolni, tedd ugyanezt a kikapcsoló gombbal. Az adagoló kézfertőtlenítő szerekhez is használható. Az érintésmentes rendszer rendkívül hasznos manapság a minél több baktérium elkerülése érdekében. Kapacitás: 200 ml.  Érintésmentes folyadékadagoló funkció. Higiénikus. Elemes tápegység: 4 x AAA nem tartozék. Mozgásérzékelő. Szín: Króm.

Készülék méret: Szélesség: 9,5 cm. Magasság: 19 cm. Mélység: 7,2 cm

Csomagolás méret: Szélesség: 9,5 cm. Magasság: 20 cm. Mélység: 9 cm. Súly: 0,345 kg.

Adatok
Tömeg:
345 g/db
Hasonló termékek
Mozgásérzékelős automatikus adagoló folyékony szappanhoz (SS) (1277)
Mozgásérzékelős automatikus adagoló folyékony szappanhoz (SS) (1277)
5 990 Ft
Webáruház készítés