ÜDVÖZLÜNK A HEVESI MŰSZAKI OUTLET OLDALÁN!  Telefonszám:+36 30 952 8774   Címünk: 3360 Heves, Erzsébet tér 4-5. 

Krups essential automata kávéfőző (EA816570)

Cikkszám: 
HMEA816570

Tökéletes eszpresszó megerőltetés nélkül. Fejlett technológiai megoldásai között a szabadalmaztatott KRUPS kompakt Thermoblock rendszer markáns ízélményt és kiegyensúlyozott aromát kínál minden csésze kávénál, kompromisszumok nélkül.

Nincs raktáron
170 000 Ft
Részletek
 

A KRUPS Essential automata eszpresszógéppel bármikor élvezheti a tökéletesen kiegyensúlyozott kávé és eszpresszó telt ízvilágát. Ez az automata kávéfőző 260 g-os kávétartállyal és 1,7 l víztartállyal kínál a kompakt formaterve ellenére egyedülállóan nagy kapacitást. Az extra nagy és intuitív LCD kijelzőnek köszönhetően pillanatok alatt készíthet kiváló kávét vagy eszpresszót, a 3 hőmérséklet és 3 kávéőrlési szint beállítás pedig tökéletes irányítást és személyre szabott kávéélményt biztosít. Kedvenc beállításait könnyedén elmentheti a praktikus memória módban.

Extra nagy LCD kijelző. A teljesen automata kávéfőző vezérlését intuitív, felhasználóbarát és jól átlátható LCD kijelző könnyíti meg. A kávéitalok készítése így teljes mértékben az Ön irányítása alatt van. Hőmérséklet és őrlési szint beállítás. A kávéőrlési szint megadásával a kívánt kávéitalnak leginkább megfelelő állagot érheti el, a teljes eszpresszótól a lungóig, a pontos hőmérséklet beállítás pedig egyedülálló eredményeket biztosít. Nagy kapacitású kávétartály. Kényeztesse magát a maximális kényelem és a kompakt formaterv kombinációjával, valamint a 260 g-os kávétartálynak és 1,7 l víztartálynak köszönhetően hatalmas kapacitással. Mentse el kedvenc receptjeit a memóriába.

Teljesítmény: 1450 W. Víztartály kapacitása: 1.7 L. Szivattyú nyomás: 15 bar. Kávétartály kapacitása: 260 g. 2 csésze funkció: Igen. Beépített kávéőrlő: Igen. Daráló: Igen. Őrlési fokozat: 3 fokozatban állítható. Automatikus kikapcsolás: Igen. Tisztító program: Igen. Automatikus Capuccino rendszer: Igen. Különleges jellemzők: Thermo block rendszer. Vízkeménység beállítás. Kijelző: LCD. Használható kávé típus: Szemes kávé. Szín: Bordó.

Csomagolás méret: Szélesség: 30 cm. Magasság: 40 cm. Mélység: 30 cm. Súly: 7 kg.

Adatok
Tömeg:
7 kg/db
Hasonló termékek
Webáruház készítés