ÜDVÖZLÜNK A HEVESI MŰSZAKI OUTLET OLDALÁN!  Telefonszám:+36 30 952 8774   Címünk: 3360 Heves, Erzsébet tér 4-5. 

Kiyoshi akkumulátoros fűkasza (24V) (1143)

Cikkszám: 
HM24V

Nagy kerted van, de a fűnyírás nem a kedvenced esetleg szívesen gondozod az udvart, de nincs profi fűkasza géped? A KIYOSHI professzionális akkumulátoros fűkasza az egyik legjobb választás, ha a fű nyírásáról van szó. A nehezen elérhető helyeket is megszabadítja a gyomtól, pontosan vág és szépít. Nagy előnye, hogy vezeték nélkül működtethető az akkumulátornak köszönhetően.

Raktáron
21 990 Ft
Részletek
 

A KIYOSHI professzionális akkumulátoros fűkasza az egyik legjobb választás, ha a fű nyírásáról van szó. A nehezen elérhető helyeket is megszabadítja a gyomtól, pontosan vág és szépít. Nagy előnye, hogy vezeték nélkül működtethető az akkumulátornak köszönhetően. Sőt! Most két akkumulátort is adunk, így biztosan jó ideig lesz mivel gondoznod a kerted! Az éles kés, a szélező funkció és a forgatható fej tesznek róla, hogy a kevésbé gyakorlott kertészek is magabiztosan használják a fűkaszát.

Teleszkópos, állítható hosszúságú rúdjának köszönhetően mindenki a saját maga számára megfelelő, kényelmes pozícióban használhatja az eszközt. Sőt, a fogantyújának pozíciója is állítható, így garantált a kényelmes munkavégzés hosszabb távon is, jobb és balkezesek számára egyaránt. A szegélnyíró könnyű, erős szerkezetű, nem nehezebb hagyományos társainál még akkumulátorral együtt sem, így használata nem fárasztó. Erős motorja 10000 / perc fordulatszámmal hajtja a vágófejet. Működéséről 2 db 4800mAh kapacitású akku gondoskodik, melyek a csomagban található töltővel tölthetőek. A gép vágóeszközei cserélhetőek, így a kívánt feladathoz igazíthatóak, a szegélynyírás mellet akár vastagabb ágak, gyökerek, stb átvágására is használható a mellékelt körfűrész vágótárcsa segítségével.

24V rendszer. 2 db 4800 mAh akkumulátor. Hálózati töltő. Állítható hosszúságú teleszkópos nyél. Állítható pozíciójú, levehető fogantyú. Biztonsági szélvezető. Vágási szélesség: 150 mm. Fordulatszám: 10000/perc. zajszint: 92 dB(A). Szín: Piros.

Csomagolás méret: Szélesség: 89 cm. Magasság: 14,5 cm. Mélység: 15 cm. Súly: 2 kg.

 
Adatok
Tömeg:
2 kg/db
Hasonló termékek
Kiyoshi akkumulátoros fűkasza (24V) (1143)
Kiyoshi akkumulátoros fűkasza (24V) (1143)
21 990 Ft
Webáruház készítés