ÜDVÖZLÜNK A HEVESI MŰSZAKI OUTLET OLDALÁN!  Telefonszám:+36 30 952 8774   Címünk: 3360 Heves, Erzsébet tér 4-5. 

Hotel mate minibár hűtőszekrény (MC40A+) (1348)

Cikkszám: 
HM-MC40A----1348-

Szuper csendes és alacsony zajszint a HOTEL MATE minibár hűtőszekrény különösen kellemes és csendes teljesítményével nyűgöz le, amely a legmagasabb teljesítmény mellett is eléri a 22 dB-es zajszintet. Ez a suttogáshoz, csendes zenéhez vagy egy csendes lakóutcához hasonlítható, és így abszolút jólétet ígér.

Nincs raktáron
54 990 Ft
Részletek
 

Optimálisan hidegen tartja ételeit és italait a HOTEL MATE MC 40 A+ minibár hűtőszekrény. Vizuálisan a hűtőszekrény első pillantásra lenyűgöz klasszikus fekete színével. A hűtőrekeszek akár 34 liternyi tartalmat is képesek lehűteni. A két tárolórekeszben szépen tárolhatja élelmiszereit. Nincs szükség manuálisan leolvasztani a hűtőteret, mivel az integrált automatikus leolvasztó rendszer elvégzi ezt a feladatot Ön helyett. A hűtőszekrény ajtaját tetszőleges módon felszerelheti úgy, hogy az balra vagy jobbra nyíljon. Ha éjfélkor egy kicsit megéhezik, a beépített belső világításnak köszönhetően könnyedén megtalálhatja kedvenc harapnivalóit. Stílusos kiemelés az időtlen és elegáns fekete dizájnnal rendelkező mini hűtőszekrény vizuálisan kiemeli konyháját, és otthoni kiegészítőként ragyogóvá varázsolja otthonát. Kompakt kapacitás nagy, 34 literes kapacitásával egyszerűen és optimálisan tárolhatja élelmiszereit, például friss gyümölcsöket, zöldségeket és italokat. Energiatakarékos energiahatékonysági osztály F. Szuper csendes és alacsony zajszint a HOTEL MATE minibár hűtőszekrény különösen kellemes és csendes teljesítményével nyűgöz le, amely a legmagasabb teljesítmény mellett is eléri a 22 dB-es zajszintet. Ez a suttogáshoz, csendes zenéhez vagy egy csendes lakóutcához hasonlítható, és így abszolút jólétet ígér.

Kapacitás 34 liter. Tárolja élelmiszereit biztonságosan és egyszerűen ezzel a helytakarékos minibár hűtőszekrénnyel. Az állítható termosztátnak köszönhetően mindig a kívánt hideg van. Környezeti hőmérséklet 10 – 43 °C. Energiahatékonysági osztály E. Éves energiafogyasztás 96 kWh. Csillagok 4 csillag. Fagyasztási kapacitás 24 órán belül. Max. tárolási idő interferencia esetén: 6.00 óra. Zajkibocsátás: 22 dB. Hűtőfolyadék: R600a. Polcok száma 2. Plusz 2 ajtópolc, állítható.

 

Készülék méret: Szélesség: 40 cm. Magasság: 56 cm. Mélység: 42,5 cm. Szín: Fekete.

Csomagolás méret: Szélesség: 45 cm. Magasság: 61 cm. Mélység: 48 cm. Súly: 14 kg.

Adatok
Tömeg:
14 kg/db
Hasonló termékek
Webáruház készítés