ÜDVÖZLÜNK A HEVESI MŰSZAKI OUTLET OLDALÁN!  Telefonszám:+36 30 952 8774   Címünk: 3360 Heves, Erzsébet tér 4-5. 

Hoover rúd és kézi porszívó (HF122RH011) (1281)

Cikkszám: 
HM-HF122RH011---1281-
Hoover vezeték nélküli rúd és kézi porszívó. Porzsák nélküli tartály űrtartalma 0,9 liter. 22 Voltos Li-Ion akkumulátor. Üzemidő akár 40 perc. Nem érintkezel porral és allergénekkel. Kivehető akkumulátor. Turbó üzemmód. Hosszú autonómia. Az akkumulátor állapotát jelző led.
 
Nincs raktáron
39 990 Ft
Részletek
 

A HOOVER H-FREE 100 könnyed tisztítási élményt biztosít a nagy kapacitásával és a fedélzeten lévő tartozékokkal XL kapacitás, funkcionális tisztítás. A H-FREE 100 két tartozékkal van felszerelve a portalanító kefe megtisztítja a kényes felületeket például a könyvespolcokat, és eltávolítja a szennyeződéseket a konyhapultról, a praktikus réstisztító pedig tökéletesen megtisztítja a szűk sarkokat, szegélyléceket. A nagy, 0,9 literes portartály megkönnyíti a H-FREE 100 karbantartását. Csökkenti a tartályürítés gyakoriságát, és segít elkerülni a porral és allergénekkel való közvetlen, gyakori érintkezést. Nyugodtan töltsd fel a készülékét bárhol és bármikor, a 22 V-os kivehető és cserélhető akkumulátornak köszönhetően.

Turbó üzemmód nyomd meg az ON/OFF kapcsolót a termék teljes bekapcsolásához és a nehéz tisztítási feladatok elvégzéséhez. Akár 40 perc üzemidő a H-FREE 100 készüléket úgy tervezték, hogy Eco üzemmódban akár 40 percig is tisztíthasson, kábelkorlátozás nélkül. Fel kell venned a telefont porszívózás közben? Nem gond! A H-FREE 100 szükség esetén ideiglenesen függőleges helyzetben leparkolható, hogy kényelmesen intézhesd a gyors feladatokat. Amikor a porszívó használatban van és felügyelet alatt áll, ideiglenesen leállíthatod azt függőleges helyzetben, kemény padlón. Ha azonban a készüléket felügyelet nélkül hagyod, akkor azt a fali konzolon kell tárolni. Az elülső LED világítás megvilágítja a sötét sarkokat és a bútorok alatti részeket, így az eldugott helyek is garantáltan pormentesek lesznek. Egyszerűen rögzítsd a kart a folyamatos működési üzemmód aktiválásához, és takaríts kényelmesen és egyszerűen, anélkül, hogy folyamatosan nyomva kelljen azt tartanod. Lehetővé teszi a forgókefe megtisztítását a portól és kusza hajszálaktól, hogy a porszívó teljesítménye mindig megbízható maradjon. Egyetlen érintéssel old ki a portartályt, és ürítsd ki azt erőfeszítés és porral érintkezés nélkül. Az akkumulátor-töltöttség jelző segít abban, hogy mindig lásd az akku töltöttségi állapotát.
Üzemidő 40 perc. Akkumulátor típusa Li-Ion. Led az akkumulátor állapotjelzőn. Akkumulátor száma 1. Teljesítmény 170 W. Teljesítmény szabályzó1 szint + turbó. Feszültség 22 V. Első feltöltés hossza 12 óra. Töltöttség jelző. Porelválasztó technológia ciklonos. Szűrő rendszer textil. Portartály kapacitás 0,9 liter. Turbó Power Booster. Szín: Piros.

Csomagolás méret: Szélesség: 30 cm. Magasság: 60 cm. Mélység: 18 cm. Súly: 3,9 kg.

Adatok
Tömeg:
3,9 kg/db
Hasonló termékek
Webáruház készítés