ÜDVÖZLÜNK A HEVESI MŰSZAKI OUTLET OLDALÁN!  Telefonszám:+36 30 952 8774   Címünk: 3360 Heves, Erzsébet tér 4-5. 

Hoover h wash 500 mosógép 7 kg (HWQ447AMC184) (1145) Csomagolássérült Termék!/Esztétikai hiba látható!

Cikkszám: 
HM-HWQ447AMC184-

A HOOVER mosógépe gőzprogramjával kíméletes tisztítást tesz lehetővé, anélkül, hogy vízzel érintkezne, és számos olyan előnnyel rendelkezik, amelyek még könnyebbé teszik napi rutinod. A Wi-Fi modullal és Bluetooth-al felszerelt mosógép rugalmasan és okosan működteti az alkalmazáson keresztül. Vezéreld a kezdési időt és a programválasztást, és egyszerűen kövesd nyomon az aktuális állapotot mobiltelefonon keresztül. 16 program, köztük kilenc speciális ápolási program biztosítja a legjobb mosási eredményeket minden ruhaneműnél. Az előmosási beállítás segítségével még az erősen szennyezett ruhanemű is újra tiszta lesz, és az extra öblítésnek köszönhetően a mosószer maradványok optimálisan kiöblítésre kerülnek. Az Active Wash, Night & Day és dobtisztítás speciális programok teszik teljessé ennek a mosógépnek a kínálatát.

 

Csomagolássérült termék, karcolás, horpadás esetleg előfordulhat a terméken. A készülék tesztelve. Kérjük vásárlás előtt telefonon egyeztessünk! Garanciával!

Raktáron
109 990 Ft
Részletek
A Hoover bemutatja a H-WASH 500-at ez a rendkívül robusztus és megbízható mosógép kivételes ruhaápolási eredményeket garantál az új, hosszú élettartamú Eco-Power Inverter motornak köszönhetően. Az új H-WASH 500 erősebb a mosási hatást a töltethez igazítja, így a legjobb eredményt és 60%-kal nagyobb hatékonyságot biztosít a normál motorokhoz képest. A Power Care System egy olyan technológia, amely a víz és a mosószer tökéletes keverékét hozza létre, és közvetlenül a dobba fecskendezi, mélyen behatolva a szálakba, és 20%-kal jobb tisztítóhatást ér el. A H-WASH modellek mindegyike új generációs Eco-Power inverteres motorral van felszerelve, amely jelenleg a legtartósabb és legerősebb hajtószíj technológia a piacon. A hOn alkalmazással rendszerezheted gardróbod, és meghatározhatod az optimális gondozást minden kedvenc ruhádhoz. A zseniális Washing Lens funkció megérti a ruháin lévő mosási szimbólumokat, megtalálja a legjobb programot és virtuális leltárt készít. Ehhez egyszerűen le kell fényképeznie a címkét okostelefonnal. A mosás még soha nem volt ilyen egyszerű és pihentető.
Hoover mosógépének higiéniai programja egy speciális fertőtlenítő program, amely több mint 20 percig tartja a 60 °C-os hőmérsékletet, így nagyon alapos tisztítást tesz lehetővé. Az Active Balance technológia a legjobb centrifugálási eredményeket éri el, emellett csökkenti a mosási időt és a gép rezgését. A H-WASH 500 9 ápolási program teljes készletét kínálja. Ez azt jelenti, hogy a ruhanemű típusától függően kiválasztható az optimális program, és minden kedvenc ruhadarabod gyengéden és tökéletesen ápolt lesz. A hOn alkalmazásnak köszönhetően bármikor vezérelheted a mosógépet, akár házon kívül is. Így mindent kézben tarthatsz. Szerez be 40 további programot a ruhanemű tökéletes ápolásához. Elindíthatod vagy leállíthatod a mosási programot, ellenőrizheted, hogy a mosás befejeződött-e, és értesítést kaphatsz a program befejezéséről. Ellenőrizd a fogyasztást a mosási ciklusok során, és kapj információkat és tanácsokat a karbantartással kapcsolatban.

 

 

Töltéskapacitás 7 kg. Energiaosztály: A. Energiafogyasztás: 45 kWh / 100 mosási ciklus. Centrifuga: 1400 fordulat/perc. Vízfogyasztás mosási ciklusonként 41 liter. Motor Inverter BPM. Dob anyaga rozsdamentes acél. Wi-Fi + BLE IoT ApphOn.  Kezdési idő késleltetése akár 24 óra. Steam funkció. Programok 16 köztük 9 gondozási program Total Care. All In One 59'. Express Care 14' 30' 44'. Allergia. Vegyes ápolás. Gyengéd. Sportmosás. Öblítés. Pumpálás és centrifugálás. Műszálak és színek. 20°C-os. Gyapjú és kézi mosás. Eco 40-60. Pamut. Steam opció. Pamut-színes ruha. Mini-Mini 14. Centrifugálás + leeresztés. Kültéri-sportruházat. Sötét ruha-farmer. Foltok. Higiénia+. Pehely. Ingek. Szín: Fehér.

 

 

Adatok
Tömeg:
61 kg/db
Hasonló termékek
Hoover h wash 500 mosógép 7 kg (HWQ447AMC184)  (1145) Csomagolássérült Termék!/Esztétikai hiba látható!
Hoover h wash 500 mosógép 7 kg (HWQ447AMC184) (1145) Csomagolássérült Termék!/Esztétikai hiba látható!
109 990 Ft
Webáruház készítés