ÜDVÖZLÜNK A HEVESI MŰSZAKI OUTLET OLDALÁN!  Telefonszám:+36 30 952 8774   Címünk: 3360 Heves, Erzsébet tér 4-5. 

Hoomei konyhai robotgép (HM6895)

Cikkszám: 
HMHM6895

A HOOMEI HM-6895 konyhai robotgép egy többfunkciós és pótolhatatlan bolygókeverő nagyszerű lehetőségekkel. Masszív, tartós és megbízható. A készülék gazdag felszereltségének és nagy teljesítményének köszönhetően bármilyen hozzávaló planetáris keverését, dagasztását és habosítását teszi lehetővé.

Nincs raktáron
45 000 Ft
Részletek
 

A HOOMEI HM-6895 konyhai robotgép egy többfunkciós és pótolhatatlan bolygókeverő nagyszerű lehetőségekkel. Masszív, tartós és megbízható. A készülék gazdag felszereltségének és nagy teljesítményének köszönhetően bármilyen hozzávaló planetáris keverését, dagasztását és habosítását teszi lehetővé. A készülék impulzus üzemmóddal rendelkezik, amely akkor hasznos, ha olyan termékekkel dolgozik, amelyeket fokozatosan kell aprítani, vagy amelyek túl kemények ahhoz, hogy folyamatos üzemben összetörjék. A bolygókeverő egy tágas munkatállal van felszerelve. A készlethez tartozik egy tálhuzat is, melynek köszönhetően megkíméljük magunkat a felesleges takarítástól. A burkolat funkciója az összetevők hozzáadása a készülék működése közben.

https://www.youtube.com/watch?v=MfIeIgUkDVs

Teljesítmény: 1200 W. 8 sebesség + PULSE funkció. Biztonsági kapcsoló. Alacsony zajszint. Csúszásmentes lábak a maximális stabilitás érdekében. Tápellátás: AC 220-240V~50/60Hz. Rozsdamentes acél tál 5,2 L .Tálfedél lyukkal a hozzávalók hozzáadásához munka közben. Gyúró és dagasztóhorog. Közepes sűrűségű mixer habverő könnyű hozzávalók felveréséhez. Szín: Fehér.

Csomagolás méret: Szélesség: 44 cm. Magasság: 39 cm. Mélység: 27 cm. Súly: 15 kg.

Adatok
Tömeg:
15 kg/db
Hasonló termékek
Webáruház készítés