ÜDVÖZLÜNK A HEVESI MŰSZAKI OUTLET OLDALÁN!  Telefonszám:+36 30 952 8774   Címünk: 3360 Heves, Erzsébet tér 4-5. 

Hardphone mobiltelefon (W2) (1294)

Cikkszám: 
HM-W2---1294-

Szeretnéd, ha a nagymama is bármikor telefonálhatna egy könnyen használható telefonon? Esetleg a külső fizikai munkádra nem szívesen vinnéd magaddal a csillogó mobilodat, de elérhető akarsz maradni? Vagy szeretnéd, ha a gyermekedet bármikor elérhetnéd, de nem szeretnéd, ha az egész napját mobilnetezéssel töltené? A Hardphone GSM telefont éppen ezekre a célokra találták ki!

Raktáron
9 990 Ft
Részletek
 

Szeretnéd, ha a nagyszüleid is bármikor telefonálhatnának egy könnyen használható telefonon? Esetleg nem szívesen vinnéd magaddal a csillogó mobilodat egy koszos, piszkos kültéri munkára, de elérhető akarsz maradni? A Hardphone GSM telefont éppen ezekre a célokra találták ki! Ha a természet szerelmese vagy, bringázol, horgászol, vadászol vagy fizikai munkát végzel, ezt a mobiltelefont arra tervezték, hogy megkönnyítse az életed!

A robusztus külső rengeteg hasznos funkciót takar, az akku pedig teljes feltöltés után akár egy hét készenléti időt is kibír. A ház por, csepp és ütésálló, eddigi készülékeiddel ellentétben erre nem kell védőtok, sem kijelzővédő fólia, mégsem megy tönkre egy kis esőtől, és nem kell méregdrágán kijelzőt cseréltetned rajta, ha a táskádban összekoccan könyvekkel, kulcscsomóval. Szeretnéd, ha a nagymama is bármikor telefonálhatna egy könnyen használható telefonon? Esetleg a külső fizikai munkádra nem szívesen vinnéd magaddal a csillogó mobilodat, de elérhető akarsz maradni? Vagy szeretnéd, ha a gyermekedet bármikor elérhetnéd, de nem szeretnéd, ha az egész napját mobilnetezéssel töltené? A Hardphone GSM telefont éppen ezekre a célokra találták ki! Teljes értékű cree led elemlámpával rendelkezik, van benne FM rádió, mp3 lejátszó, videólejátszó és képnézegető, fényképező és kamera, a beépített hangszóróval pedig a prémium készülékeket meghazudtoló hangerővel hallgathatsz zenét. A Hardphone GSM telefon több funkcióval is rendelkezik. Telefonálni, sms-t küldeni, fotót videót készíteni, illetve az alap alkalmazások is elérhetőek rajta, naptár, rádió, számológép illetve több profilbeállítási lehetőség. Hasznos funkció az erős, LED fényű zseblámpa is, ami a készülék tetején, a felső éllapon található. A telefon PIN kód védelemmel van ellátva.

Magyar nyelvű menürendszer. Dual SIM technológia. 2G hálózat. Beépített LED zseblámpa. Akkumulátor kapacitása: 2800mAh. Micro USB, USB kimenet. Kamera 3 MP. Képátló 3 hüvelyk. Felbontás 320×240 pixel. Ébresztő, zene, naptár, rádió, böngésző. Por, csepp és ütésálló, kisebb ütődéseknek ellenáll, poros környezetben is használható, pár csepp víz sem árt neki.

Készülék méret: Szélesség: 5,5 cm. Magasság: 12 cm. Mélység: 2,5 cm. Szín: Fekete.

Csomagolás méret: Szélesség: 9 cm. Magasság: 15 cm. Mélység: 6 cm. Súly: 0,2 kg.

Adatok
Tömeg:
200 g/db
Hasonló termékek
Hardphone mobiltelefon (W2) (1294)
Hardphone mobiltelefon (W2) (1294)
9 990 Ft
Webáruház készítés