ÜDVÖZLÜNK A HEVESI MŰSZAKI OUTLET OLDALÁN!  Telefonszám:+36 30 952 8774   Címünk: 3360 Heves, Erzsébet tér 4-5. 

Happy home hordozható kemping gázrezsó (BDZ155A) (1353)

Cikkszám: 
HM-BDZ155A---1353-

Ideális kempingezéshez, piknikhez, egynapos kirándulásokhoz, hosszabb horgászatokhoz vagy bármilyen más olyan helyzethez, ahol a természetben kell főzni. Szabványos gázpatronokkal vagy turistapalackról működik. A gázpatron nem tartozék.

Raktáron
8 990 Ft
Részletek
 

Túrázások, kempingezések során, ha meleg vagy főtt ételt szeretnétek enni, akkor sok esetben elengedhetetlen egy ilyen kemping gázfőző. Nincs más dolgod vele, csak csatlakoztatni a hozzá való gázpalackhoz (nem tartozék), megnyitni a gázt és meggyújtani a Piezo gyújtással, ezek után már főhet is a finom ebéd vagy vacsora. 3000 watt, 5 fokozatban állítható lángerősséggel rendelkezik. Az edények stabilan tartásáról a zománcozott edénytartó fog gondoskodni. A tűzhely 220g-os patronokkal  vagy turistapalackból is működtethető. Az égő további fülekkel rendelkezik az egyenletes felületmelegítés érdekében. A tűzhely tökéletes megoldás szabadtéri kirándulásokhoz, kempingezéshez stb. Pótolhatatlan horgászok, turisták, kamionsofőrök, terepen dolgozók vagy vendéglátó cégek számára. Vészhelyzetben helyettesítheti a hagyományos konyhai tűzhelyet. Az égő körül egy gallér van, amely védi a szél és a láng szabályozását.

Üzemanyag: bután gáz. A szeleptű átmérője: 0,55 mm. Gázfogyasztás: 195 g/h. Tápnyomás: 3,5 - 6,5 bar. Fűtőteljesítmény: 2,5 kW. 2 az 1-ben funkció - 2 utas szelep. Szabványos gázpatronokkal vagy kempingpalackról működik. A Happy Home® gázfőzőhöz egy fogantyús műanyag doboz tartozik a könnyű szállítás és a biztonságos tárolás érdekében. Biztonsági rendszerrel rendelkezik a patron reteszeléséhez. Integrált piezo gyújtás. Zománcozott ráccsal a könnyű tisztítás érdekében. Szín: Fekete.

Csomagolás mérete: Szélesség: 40 cm. Magasság: 30 cm. Mélység: 16 cm. Súly: 2 kg.

Adatok
Tömeg:
2 kg/db
Hasonló termékek
Happy home hordozható kemping gázrezsó (BDZ155A) (1353)
Happy home hordozható kemping gázrezsó (BDZ155A) (1353)
8 990 Ft
Webáruház készítés