ÜDVÖZLÜNK A HEVESI MŰSZAKI OUTLET OLDALÁN!  Telefonszám:+36 30 952 8774   Címünk: 3360 Heves, Erzsébet tér 4-5. 

19

Hanseatic mosogatógép 10 teríték (HG4585D107636QW) (1313) Csomagolássérült Termék!

Cikkszám: 
HM-HG4585D107636QW---1313-

A Hanseatic  egy szabadon álló mosogatógép méretének köszönhetően különösen keskeny. A készülék szinte bármilyen felszerelt konyhába beépíthető. A négy vagy több fős háztartások számára előnyös a készülék töltési kapacitása. 10 teríték elegendő helyet biztosít minden piszkos edény, tányér számára.

Csomagolássérült termék, karcolás, horpadás esetleg előfordulhat a terméken. A készülék tesztelve. Kérjük vásárlás előtt telefonon egyeztessünk! Garanciával!

Nincs raktáron
124 000 Ft
99 990 Ft
Kezdete: 2024.05.28   A készlet erejéig!
Megtakarítás 24 010 Ft
Részletek
 

A Hanseatic egy szabadon álló mosogatógép méretének köszönhetően különösen keskeny. A készülék szinte bármilyen felszerelt konyhába beépíthető. A négy vagy több fős háztartások számára előnyös a készülék töltési kapacitása 10 teríték elegendő helyet biztosít minden piszkos edény, tányér számára. A gyengéd programnak köszönhetően a víznyomok nélküli ragyogása garantált. A víz keménységét a poharak szükséges ápolási szintjéhez igazítja, és gyengéden és biztonságosan tisztít.

 

Higiénikusan hibátlan, még erős vagy rászáradt szennyeződésekkel is a Hygiene+ program megbízhatóan és kíméletesen tisztít minden típusú edényt. A készülék Eco technológiája gondoskodik a környezetkímélő és rendkívül energiatakarékos tisztításról. A készüléknek van egy rövid programja, ami érezhetően lerövidíti a mosási időt. Ez jelentősen csökkenti a mosási ciklusonkénti energiafogyasztást. Vészhelyzetben a készülék leállítja a vízellátást a víz már nem jön ki a készülékből. Az öblítési folyamat meghatározott időpontban történő elindításához a készülék praktikus indítási időkésleltetéssel rendelkezik. A csillogóan tiszta evőeszközök és edények, valamint a tökéletes mosogatás csak két előnye a készüléknek. A különféle öblítési beállítások és megbízhatósága lenyűgöző. A mosogatógépeket gyárilag vízzel tesztelik, hogy többek között ellenőrizzék a szivárgást, mielőtt a készülék elhagyja a gyárat. Víz maradványok maradhatnak. Ez egy minőségi program a gyártótól, és nem ok a visszaküldésre.

 

Terítékszám 10. Könnyen karbantartható! Szabadonálló. Programok száma: 8. Evőeszköz kosár. Felszerelés edénytartó állítható magasságú felső kosár, alsó kosár összecsukható edénytartóval. Belső padló anyaga rozsdamentes acél.Programok: Eco program, Extra Dry, Glass program, Féltöltet, Intenzív program, Rövid program. Vezérlő kijelző. Öblítőszer hiánya. Hátralévő idő. Sóhiány. Indítási idő késleltetés. Energiafogyasztás 67 kwh/100 ciklus. Vízfogyasztás 9 liter. zajszint 47 dB. Energiaosztály D. Lefolyócső hossza 1,4 m. A bemeneti tömlő hossza 1,4 m. Szín: Fehér.

Készülék méret: Szélesség: 45 cm. Magasság: 85 cm. Mélység: 60 cm.

Csomagolás méret: Szélesség: 50 cm. Magasság: 90 cm. Mélység: 65 cm. Súly: 38 kg.

Adatok
Tömeg:
38 kg/db
Hasonló termékek
Webáruház készítés