ÜDVÖZLÜNK A HEVESI MŰSZAKI OUTLET OLDALÁN!  Telefonszám:+36 30 952 8774   Címünk: 3360 Heves, Erzsébet tér 4-5. 

32

Gorenje mosogatógép 11 teríték (GS541D10W) (1314) Csomagolássérült Termék!

Cikkszám: 
HM-GS541D10W---1314-

A Gorenje mosogatógépek speciális szigetelése biztosítja a mosogatógép szinte teljesen halk működését. A legcsendesebb Gorenje mosogatógépek csupán 45 dB-vel működnek európai szabvány a laborban mért tényleges zaj = 45 dB. Az emberi fül által érzékelhető zajszint minimális különbsége 3 dB. Kényelmes megoldás nagyobb edények, serpenyők, tányérok és poharak mosására!

Csomagolássérült termék, karcolás, horpadás esetleg előfordulhat a terméken. A készülék tesztelve. Kérjük vásárlás előtt telefonon egyeztessünk! Garanciával!

Nincs raktáron
147 000 Ft 
99 990 Ft
Kezdete: 2024.05.28   A készlet erejéig!
Megtakarítás 47 010 Ft
Részletek
 

Öntisztító szűrő az automata szűrőtisztító rendszer kimossa az ételmaradékokat és megelőzi az eltömődést. Ezáltal a hiba és üzemzavar megelőzésben is fontos szerepet tölt be. AquaStop szivárgás elleni védelem az AquaStop biztonsági megoldással a mosogatógép biztonságosan üzemeltethető éjszaka, illetve olyankor is, ha nem vagyunk otthon. Víz szivárgása vagy ömlése esetén az AquaStop funkció automatikusan elzárja a vízellátást, miközben a szivattyú a maradék vizet kipumpálja a gépből. Az AquaStop teljes mértékben működőképes marad a berendezés élettartama alatt. 3 in 1 funkció a mosogatógép használható 3 in 1 tablettákkal is. Ebben az esetben nem szükséges külön öblítő adalék használata, így a készülék használata egyszerűbb, ami kellemes felhasználói élményt nyújt. Ha por vagy gél mosogatószert használsz, a gép az öblítő adalékból is adagol, hogy optimális mosogatási eredményt érjen el és az edények csillogjanak. SpeedWash gyors mosás funkció enyhén szennyezett edények mosásakor egy konkrét program mosogatási ideje felezhető az SpeedWash gomb egyszerű megnyomásával. Ez a funkció automatikusan beállítja az optimális tisztításhoz szükséges hőmérsékletet és vízmennyiséget, és a szárítással a lehető leggyorsabban végez. Ez a funkció a Super, Auto, Bio és Delicate programokkal használható.

A Gorenje mosogatógépek speciális szigetelése biztosítja a mosogatógép szinte teljesen halk működését. A legcsendesebb Gorenje mosogatógépek csupán 45 dB-vel működnek európai szabvány a laborban mért tényleges zaj = 45 dB. Az emberi fül által érzékelhető zajszint minimális különbsége 3 dB. Kényelmes megoldás nagyobb edények, serpenyők, tányérok és poharak mosására! A Gorenje mosogatógépek kiváló kétszintes, állítható magasságú kosarakat tartalmaznak. A kosarak egyszerű emelése érdekében a pirossal jelölt magasságbeállító mechanizmus mindkét oldalon könnyen elérhető és kezelhető. Bármilyen méretű edényt is kell elmosnod, a ClickClack rendszer elegendő helyet biztosít számukra.

Terítékszám 11. Szabadonálló. Programok száma: 5. Evőeszköz kosár. Felszerelés edénytartó állítható magasságú felső kosár, alsó kosár összecsukható edénytartóval. Belső padló anyaga rozsdamentes acél. Programok: Intenzív mosogatás 65 °C. Üveghez 50 °C. Automata 45~55°C. ECO 50 °C. 1h wash 50 °C. Kiegészítő opciók: féltöltet opció, totalDry, speedwash. 4 mosogatási hőmérséklet 65, 55, 50, 45°C. Inverter motor. TotalDry szárítás funkció a mosási ciklust követően a mosogatógép ajtaja automatikusan résnyire kinyílik, hogy kiengedje a felesleges gőzt, így az elmosogatott edények teljesen megszáradnak. Szénkefe nélküli Inverter PowerDrive motor nagy teljesítményt biztosít észrevehetően csendesebb működés, alacsonyabb energia felhasználás és hosszabb élettartam mellett. Nyomógombos vezérlés állapotkijelzés LED égő a piktogramok fölött. Click-Clack rendszer kétszintes, állítható magasságú felső kosár. Energiafogyasztás 72 kwh/100 ciklus. Vízfogyasztás 9,5 liter. zajszint 45 dB. Energiaosztály D. Szín: Fehér.

Készülék méret: Szélesség: 44,8 cm. Magasság: 84,5 cm. Mélység: 60 cm.

Csomagolás méret: Szélesség: 48,5 cm. Magasság: 87,5 cm. Mélység: 65 cm. Súly: 45 kg.

Adatok
Tömeg:
45 kg/db
Hasonló termékek
Webáruház készítés