ÜDVÖZLÜNK A HEVESI MŰSZAKI OUTLET OLDALÁN!  Telefonszám:+36 30 952 8774   Címünk: 3360 Heves, Erzsébet tér 4-5. 

Gorenje mosó-szárítógép 8-5 kg (W3D2A854ADPSDE) Csomagolássérült Termék!

Cikkszám: 
HM-W3D2A854ADPSDE-

Tiszta és puha ruhanemű öblítő nélkül a lágy ruhaneműhöz öblítő nélküli kiegészítő gőzkezelés a kiválasztott program lejárta után jelentősen csökkenti a ráncok képződését és eltávolítja a kellemetlen szagokat és baktériumokat. A ruha tökéletesen tiszta lesz, lényegesen kevesebb ránc lesz, és mindezt öblítő használata nélkül. Az AquaStop egy biztonsági mechanizmus, amely magas szintű védelmet nyújt a vízszivárgás ellen. Ez magában foglal egy biztonsági szelepet a csaphoz vezető tömlőn, egy úszókapcsolót a mosókád alján és egy automatikus vízszivattyút, amely megvédi a túlfolyástól. A vízellátó vezeték meghibásodása esetén a vízáramlást egy mechanikus berendezés leállítja.

 

Csomagolássérült termék, karcolás, horpadás esetleg előfordulhat a terméken. A készülék tesztelve. Kérjük vásárlás előtt telefonon egyeztessünk! Garanciával!

Nincs raktáron
109 990 Ft
Részletek

Tiszta és puha ruhanemű öblítő nélkül a lágy ruhaneműhöz öblítő nélküli kiegészítő gőzkezelés a kiválasztott program lejárta után jelentősen csökkenti a ráncok képződését és eltávolítja a kellemetlen szagokat és baktériumokat. A ruha tökéletesen tiszta lesz, lényegesen kevesebb ránc lesz, és mindezt öblítő használata nélkül. Az AquaStop egy biztonsági mechanizmus, amely magas szintű védelmet nyújt a vízszivárgás ellen. Ez magában foglal egy biztonsági szelepet a csaphoz vezető tömlőn, egy úszókapcsolót a mosókád alján és egy automatikus vízszivattyút, amely megvédi a túlfolyástól. A vízellátó vezeték meghibásodása esetén a vízáramlást egy mechanikus berendezés leállítja. A Power JetWash rendszer kiváló mosási teljesítményt biztosít rövidebb idő alatt. Mivel a vizet nagy nyomáson permetezzük a dobba, a mosószer gyorsabban oldódik, és hatékonyabban távolítják el a foltokat. Rendkívül csendes, de rendkívül hatékony kefe nélküli motor, amely minden mosásnál energiát takarít meg, miközben jelentősen meghosszabbítja a mosógép élettartamát.

Hatékony folteltávolítás a Power JetWash rendszer kiváló mosási teljesítményt biztosít rövidebb idő alatt. Mivel a vizet nagy nyomáson permetezzük a dobba, a mosószer gyorsabban oldódik, és hatékonyabban távolítják el a foltokat. Higiénikus megoldás a tiszta és friss ruhaneműért. Ha a ruhaneműt csak alacsony hőmérsékleten mosod, akkor a baktériumok felhalmozódhatnak a mosógép kádjában. Emiatt kellemetlen szagot áraszthat a ruhák mosás után, miközben nedvesek. A SterilTub tisztítóprogramnak köszönhetően a mosógép belseje és a mosókád tökéletesen tiszta marad. A StopAddGo funkcióval könnyedén megszakíthatod a mosási ciklust a kezdeti szakaszban a ruhanemű hozzáadásához vagy eltávolításához. Minden anyag érzékeny kezelése az egyedülálló hullámos dobmintázat lágyítja a szálakat, így a legkíméletesebben kezelheti bármely szövetet. Tökéletesen száraz ruha lesz, minimális ráncokkal.

Töltet kapacitás mosás 8 kg. Töltet kapacitás szárítás 5 kg. Inverter Powerdrive. Energiaosztály mosógép A. Energiaosztály szárítógép D. Energiafogyasztás mosógép: 47 kWh/100 ciklus. Energiafogyasztás szárítógép 266 kWh/ 100 ciklus. Centrifuga 1400 ford./perc Vízfogyasztás 42 liter. Programok 15: AllergyCare. Refresh. AutoDry. Pamut. Eco 20°C. Rövid. Könnyen kezelhető-keverhető. Centrifugálás. Gyors 15 perc. Szekrényszárítás. Öblítés. Szintetikus. Szintetikus-keverék. Gyapjú. Opciók: Gőz. Centrifugálás nélkül. Indítás-Szünet utántöltés funkcióval. Előmosás. A hátralévő idő kijelzése. Indítási idő késleltetése. Rozsdamentes acél dob. Gyors mosási program. StableTech Kivitel-rázkódásmentes működés. Gőzfunkció. Gyors száradás. AquaStop. Iontech, 30%-al hatékonyabb folteltávolítás. Waveactive dob, hullám formájú ruhakímélő kialakítású dob. Gyerekzár. Nyitott ajtó érzékelő. Szabályozható mosási hőmérséklet. LED kijelző. Túlfolyás védelem. Szín: Fehér.


Készülék méret: Szélesség: 60 cm. Magasság: 85 cm. Mélység: 54 cm.


Csomagolás méret: Szélesség: 65 cm. Magasság: 90 cm. Mélység: 59 cm. Súly: 63 kg.

Adatok
Tömeg:
63 kg/db
Hasonló termékek
Webáruház készítés