ÜDVÖZLÜNK A HEVESI MŰSZAKI OUTLET OLDALÁN!  Telefonszám:+36 30 952 8774   Címünk: 3360 Heves, Erzsébet tér 4-5. 

Gorenje gyümölcsaszaló (FDK24DW)

Cikkszám: 
HMFDK24DW

Alkalmas kenyér, sütemény, hal, gyümölcs, fűszernövény, hús, gomba, tészta, zöldség és hal aszalására, szárítására.

Nincs raktáron
21 900 Ft
Részletek
 

Ennek a hihetetlen készüléknek a segítségével akár 5 egymásra illeszthető tálcán is tudsz ételeket szárítani egyszerre. Mostantól tartósíthatsz gyümölcsöt, húst, zöldségeket, virágokat, gyógynövényeket akár ugyanabban az időben is. A tálcákat kimondottan egyszerű egymásra halmozni, szétszedni és tisztítani is. Azonos szárítási minőség minden tálcán. Egyszerű tálcamozgatás. Vitaminok és ásványi anyagok megőrzése A termék alkalmas kenyér, sütemény, hal, gyümölcs, fűszernövény, hús, gomba, tészta, zöldség és hal aszalására, szárítására.

Szabályozható termosztát és időzítő Ételaszalás, pontosan az igényeid szerint. A digitális LED kijelző segítségével ellenőrizni tudod a szárítás folyamatát. A hőmérsékletet 5 fokonként, 35 és 70 °C között szabályozható, míg az időzítőt 30 perc és 19,5 óra közötti időtartamra tudod beállítani. Átlátszó palást. Magára vonzza a tekintetet. Az átlátszó fedél és tálcák révén könnyen áttekintheted a szárítási folyamatot annak érdekében, hogy megakadályozd az ételek túl vagy alulszárítását és, hogy a zöldségek vagy gyümölcsök pont olyan ropogósak legyenek, ahogy te szeretnéd. Szárítás 5 tálcán egy időben.

Digitális vezérlés. LED kijelző. Időzítő. Hangjelzés a szárítás befejezésekor. Csendes működés. Könnyen tisztítható. Túlmelegedés elleni védelem. Állítható magasság. Tágas lemezek átmérő: 31 cm. Tálcák száma 5. Teljesítmény: 380 W. Szín: Fehér, átlátszó.

Csomagolás méret: Szélesség: 31,5 cm. Magasság: 32 cm. Mélység: 31 cm. Súly: 3,3 kg.

Adatok
Tömeg:
3,3 kg/db
Hasonló termékek
Webáruház készítés