ÜDVÖZLÜNK A HEVESI MŰSZAKI OUTLET OLDALÁN!  Telefonszám:+36 30 952 8774   Címünk: 3360 Heves, Erzsébet tér 4-5. 

10

Fram mosógép 7 kg (FWMV712T2D++) (0605) Csomagolássérült Termék!

Cikkszám: 
HM-FWMV712T2D-----0605-

Ebben az elöltöltős mosógépben nagy méretű ajtónyílás van így könnyedséget biztosít a mosásban.

Csomagolássérült termék, karcolás, horpadás esetleg előfordulhat a terméken. A készülék tesztelve. Kérjük vásárlás előtt telefonon egyeztessünk! Garanciával!

Nincs raktáron
99 990 Ft
89 990 Ft
Kezdete: 2024.05.28   A készlet erejéig!
Megtakarítás 10 000 Ft
Részletek
 

Minden mosással időt és áramot takarítasz meg nagyobb rugalmasságot kínál ideális az egész család és nagy méretű plédek, takarók számára. Kiválaszthatod a fordulatszámot, amely a maximális centrifugálási sebességet jelenti, akár 1400 fordulat/percig. LED-képernyő intuitív kezelőpanellel, amellyel mindig kiválaszthatod a megfelelő opciókat. Hőmérséklet kiválasztása nagy rugalmasság a mosási hőmérséklet megválasztásában: 20, 30, 40, 60, 90 fok. Maximális rugalmasságot kínál, lehetővé téve, hogy a készülék indítását a kívánt programra állítsd, 1-23 óra tartományon belül. További öblítés ennek az opciónak az aktiválásával hatékonyabban távolíthatók el a mosószer nyomai, így tökéletes a sötét ruhák öblítésére, de az allergiások ruháinak ápolására is. Könnyű krétás ezzel a funkcióval lehetővé teheted, hogy a mosási művelet végén kevesebb gyűrődés legyen a ruhaneműn. A hátralévő idő és a mosási ciklus fázisának megjelenítése minden, amire szükséged van, megjelenik a képernyőn mindig tudni fogod, mennyi ideig tart a kiválasztott mosási program, mennyi idő van hátra, és melyik mosási szakaszban van a program. Blokkolás a gyermekek cselekedetei ellen aktiválhatod ezt a funkciót, hogy elkerüld, hogy gyerekek használják a mosógépet működés közben. ECO LOGIC rendszer optimalizálja a víz és a mosószer fogyasztását, valamint a mosási program időtartamát a betöltött ruha mennyiségétől függően. Habeltávolító funkció ha túl sok mosószert használsz, nagy mennyiségű hab képződik, ami befolyásolja a mosási és öblítési szakaszok hatékonyságát ez a funkció lehetővé teszi a felesleges hab automatikus észlelését és eltávolítását.

Félterhelés érzékelő rendszer a gép automatikusan fel van szerelve egy olyan rendszerrel, amely érzékeli a ruhanemű mennyiségét, így ha a maximális ruhamennyiség felénél kevesebbet teszel a gépbe, akkor automatikusan a felére állítja a betöltési funkciót, így a kiválasztott program kevesebb időt vesz igénybe és a gép víz és energiafogyasztást takarít meg. Extra nagy ajtó és lőrés az ajtó és a lőrés nagy mérete megkönnyíti a nagyon nagy tárgyak ágytakarók, ágyneműk kezelését. Minden igényt kielégítő programok: Pamutruhák intenzív és biztonságos mosása. Eco 40-60 a program szintetikus vagy pamut keverék ruhák biztonságos mosására szolgál. Pamut előmosás pamut ruhanemű gazdaságos mosása. Alkalmas babaruhák vagy allergiások által viselt ruhák mosására is. Pamut 20°C pamutruhák intenzív és biztonságos mosása. Színek program színes ruhákhoz. Gyapjú a program finom gyapjúruhák mosására szolgál, azok sérülése nélkül. Javasoljuk, hogy speciális gyapjúmosószert használj. Öblítés az öblítési művelet befejezése után, ha a ruhaneműt további öblítéssel szeretnéd elvégezni, ezt a programot bármilyen típusú ruhaneműhöz használhatod. Antiallergén kiválaszthatod ezt a programot babaruhák mosásához és szárításához, ez biztosítja a ruhák optimális tisztítását és a bőr védelmét szolgáló hatékonyabb öblítést. Centrifugálás, leeresztés külön centrifugálási program. Finom kézi mosás kényes anyagokból készült ruhák mosására szolgáló program, amely védi az anyagot és a színeket. Szintetikus, kültéri ruházat erősen szennyezett textilekhez készült program. Keverd össze program, amely lehetővé teszi a pamut és szintetikus ruhák mosását egyazon mosógépben mosható ciklusban. Farmer, sötét ruhadarabok ez a program fekete vagy sötét pamut vagy farmer cikkekhez alkalmas. Kifordítva mossa. Fast 60' a pamut, színes vagy len ruhadarabokat 60°C-on 60 perc alatt kimoshatod. Gyors 15' ez a program kis számú, nem túl szennyezett ruha nagyon gyors mosására alkalmas.

Töltéskapacitás: 7 kg. Vezérlőpult típusa: Digitális. Mosási programok: 15 program. Energiaosztály: D. Energiafogyasztás 69 kWh/ 100 ciklus. Eco 40-60°C. Átlagos vízfogyasztás: 45 L. Centrifugálási fordulat: 1200 fordulat/perc. Zajszint centrifugálás: 79 dB. Szín: Fehér.

Készülék méret: Szélesség: 60 cm. Magasság: 85 cm. Mélység: 60 cm. Szín: Fehér.

Csomagolás méret: Szélesség: 64 cm. Magasság: 89 cm. Mélység: 64 cm. Súly: 62,5 kg.

Adatok
Tömeg:
62,5 kg/db
Hasonló termékek
Webáruház készítés