ÜDVÖZLÜNK A HEVESI MŰSZAKI OUTLET OLDALÁN!  Telefonszám:+36 30 952 8774   Címünk: 3360 Heves, Erzsébet tér 4-5. 

Fogorvosi játékkészlet praktikus bőröndben (SD169216) (0205)

Cikkszám: 
HM-SD169216---0205-

Fogorvosi játékkészlet praktikus guruló bőröndben. Ha te is olyan játékot kerestél szemed fényének, ami nem csak szórakoztatja, hanem közben fejleszti a kreativitását, kézügyességét és a logikai készségeit, akkor ne keress tovább. Mától ő lesz a család kis doktora!

 

Ajánlott 3+.

Raktáron
5 990 Ft
Részletek

 

Fogorvosi játékkészlet praktikus guruló bőröndben. Ha te is olyan játékot kerestél szemed fényének, ami nem csak szórakoztatja, hanem közben fejleszti a kreativitását, kézügyességét és a logikai készségeit, akkor ne keress tovább. Mától ő lesz a család kis doktora! A bőrönd alakú fogorvosi játékkészlet egy olyan játékkészlet, amely mindenki számára a fogakat vizsgáló orvos professzionalitását imitálja. A játékkészlet karrierorientált gyermekek számára segít jobban megérteni és szeretni az orvosi munkát, hogy megmentsék az embereket. A játékkészlet olyan eszközöket és gyógyszereket tartalmaz, amelyekre az orvosnak szüksége van a fogak vizsgálatához, mint például: gyógyszer, sztetoszkóp, hőmérő, tabletták, fogsor modell, fogkefe. A játék 3 éves kortól alkalmas gyermekek számára, játszhatnak szülőkkel, testvérekkel és barátokkal. Játsszunk együtt az orvossal, amelyben a gyermek az orvos szerepét tölti be. A játékon keresztül a szülők kiskoruktól kezdve megtaníthatják gyermekeiket a fogtisztításra.

A készlet tartalmaz sztetoszkópot, hőmérőt, tablettákat, fogkrém tubust, csipeszt, fecskendőt, szikét, homloktükört, csíptethető páciens kártyát, fogkefét, fogtükröt, spatulát, tálkát, minden fontosabb eszközt, hogy teljes beleéléssel gyógyíthassa szüleit, nagyszüleit, testvéreit, barátait. A készlet része egy fogsor modell is, amivel nem csak játszani tud, hanem ennek segítségével megtaníthatod gyermeked a fogtisztításra és annak fontosságára. A dekoratív bőrönd kihúzható húzórúddal és gördülékeny kerekekkel van felszerelve, amiben kényelmesen tárolhatja a felszerelést, vagy magával viheti bárhová. A komplett orvosi felszerelés élethűen vannak kialakítva, így a játék közben megtanulhatja a használatukat. Ajánlott 3+. Szín: Pink, lila.

 

Csomagolás méret: Szélesség: 24 cm. Magasság: 32 cm. Mélység: 12 cm. Súly: 0,60 kg.

 

Adatok
Tömeg:
600 g/db
Hasonló termékek
Fogorvosi játékkészlet praktikus bőröndben (SD169216) (0205)
Fogorvosi játékkészlet praktikus bőröndben (SD169216) (0205)
5 990 Ft
Webáruház készítés