ÜDVÖZLÜNK A HEVESI MŰSZAKI OUTLET OLDALÁN!  Telefonszám:+36 30 952 8774   Címünk: 3360 Heves, Erzsébet tér 4-5. 

Fitpro okosóra (X7) (1093)

Cikkszám: 
HMX7

FitPro Watch X7 pulzus, vérnyomásmérő multisport okosóra magyar nyelvű alkalmazással. Az okosóra IP67 vízálló tanúsítvánnyal rendelkezik, használható esőben, kézmosás közben és korlátozott mértékben vízbe meríthető.

Raktáron
8 990 Ft
Részletek

 

A FitPro Watch X7 okosóra egyaránt kiválóan alkalmas aktív sportoláshoz multisport funkciójának köszönhetően vagy minden napos használatra egészség és aktivitásmérő funkcióinak köszönhetően. Egész napos aktivitásmérés folyamatosan követheted naponta megtett lépéseid számát, az elégetett kalóriákat, a megtett távolságot, mely adatokat az alkalmazásban rögzítve statisztikát készíthetsz. Vigyáz az egészségedre a pulzusmérés mellett vérnyomásod és véroxigénszinted is mérheted, amelyet az alkalmazásban rögzíthetsz és napi/heti/havi statisztikát készíthetsz. Multisport, hogy az edzések alatt hatékonyabban mérd teljesítményed, válaszd ki a sportmódot futás, gyaloglás, kerékpározás, túrázás.

Az okosórában található alapértelmezett óraszámlapokon kívül számos kijelző design-t és egyedi óraszámlapot találsz az alkalmazásban és tölthetsz át az okosórára. Beállíthatod saját fotódat háttérképként az okosóra kezdő kijelzőjére vagy az óraszámlap háttereként. Az okosóra IP67 vízálló tanúsítvánnyal rendelkezik, használható esőben, kézmosás közben és korlátozott mértékben vízbe meríthető. Magyar nyelvű alkalmazás. Kameravezérlő. Elvesztés figyelmeztető. Készülék keresés. Mozgás emlékeztető. Zenevezérlés. Pontos idő/dátum. Bluetooth szinkronizálás. Rezgő funkció. Emlékeztető beállítás. Kijelző méret 1,54”. Bluetooth verzió 4.1. Szíj cserélhető. Rezgő funkció. Akkumulátor töltési idő 2 óra. Interface érintőképernyő, nyomó gomb. Szín: Szíj fehér, óra ezüst.

  

Csomagolás méret: Szélesség: 10 cm. Magasság: 16 cm. Mélység: 3 cm. Súly: 0,3 kg.

Adatok
Tömeg:
300 g/db
Hasonló termékek
Fitpro okosóra (X7) (1093)
Fitpro okosóra (X7) (1093)
8 990 Ft
Webáruház készítés