ÜDVÖZLÜNK A HEVESI MŰSZAKI OUTLET OLDALÁN!  Telefonszám:+36 30 952 8774   Címünk: 3360 Heves, Erzsébet tér 4-5. 

Electrolux beépíthető hűtőszekrény (EXB3AE82R) (933035503) (0592)

Cikkszám: 
HM-EXB3AE82R---933035503---0592-

Ez a beépíthető hűtő tökéletes a családi élethez, rengeteg tárolási lehetőséggel, mind a polcokon, mind a közöttük. Használd ki a több helyet konyhában, ha a SpaceSmart Combo segítségével hűtőszekrényt szerelsz a főzőlap alá. Az OptiSpace tágas belső térrel rendelkezik az élelmiszerek számára OptiSpace-vel ellátott hűtőszekrényünk rengeteg tárolási lehetőséget kínál mind a felső, mind a polcok között. És ha még több helyre van szükséged, a fiókok könnyedén kivehetők, hogy megfeleljenek a te egyedi igényeidnek.

Nincs raktáron
99 990 Ft
Részletek
Használj ki több helyet a konyhában egy hűtővel, amely szépen elfér a főzőlap alatt. A SpaceSmart Combo helyet takarít meg azáltal, hogy a főzőlap alá helyezed. Élvezd a több helyet konyhájában, ha a SpaceSmart Combo segítségével. Az OptiSpace tágas belső térrel rendelkezik az élelmiszerek számára OptiSpace-vel ellátott hűtőszekrényünk rengeteg tárolási lehetőséget kínál mind a felső, mind a polcok között. És ha még több helyre van szükséged, a fiókok könnyedén kivehetők, hogy megfeleljenek a te egyedi igényeidnek. A pult alatti zöldségfiók különféle méretű zöldségek tárolására szolgál. Megbízható polcok biztonsági üveggel a hűtőszekrény belsejében található erős polcok biztonsági üvegből készültek, amely a tartósságáról híres. És ha véletlenül kiömlött, nedves ruhával könnyen letakarítható.
A kivehető polcok mindegyike könnyen eltávolítható, majd visszahelyezhető a helyükre, így a tárolóhely könnyedén beilleszthető. Tárold az összes élelmiszert a hűtőszekrényben. Ez az innovatív hűtőszekrény OptiSpace-vel számos szervezési megoldást kínál, és rengeteg helyet biztosít a polcok között. A kivehető rekeszek mozgathatók és eltávolíthatók az összetevők egyszerű és rugalmas tárolása érdekében. Tágas, teljes szélességű fiók hosszú vagy különleges alakú zöldségek számára egy nagy, teljes szélességű zöldségfiók, amely az összes vásárlás tárolására szolgál. Könnyen elfér benne a hosszú, különleges formájú zöldség is az uborkától a zellerszárig minden elfér ebben a zöldséges fiókban. Üvegpolcok a nagyobb biztonság és higiénia érdekében. A napi használatra alkalmas maximális stabilitás és robusztusság érdekében minden polc üvegből készült, amely erős és biztonságos anyag.
Teljes kapacitás 134 liter. Zajszint 38 dB. Energiafogyasztás 92 kWh/év. Energiaosztály E. Automatikus leolvasztás. OptiSpace moduláris tárolók a zöldségfiók, a polcok és az erkélyek kivehetők, hogy alkalmazkodjanak a te  igényeidhez. Speciálisan kialakított lábak az egyszerű beállításhoz. Megfordítható ajtó. Hűtőpolcok száma 4. Zöldségtartó 1. Félig kihúzható erkély 1. 2 rekesz 6 tojásnak. Szín: Fehér.

Készülék méret: Szélesség: 59,6 cm. Magasság: 81,9 cm. Mélység: 54,7 cm. Szín: Fehér.

Csomagolás méret: Szélesség: 62 cm. Magasság: 88 cm. Mélység: 63,5 cm. Súly: 35 kg.

Adatok
Tömeg:
35 kg/db
Hasonló termékek
Webáruház készítés