ÜDVÖZLÜNK A HEVESI MŰSZAKI OUTLET OLDALÁN!  Telefonszám:+36 30 952 8774   Címünk: 3360 Heves, Erzsébet tér 4-5. 

Electrolux beépíthető hűtő-fagyasztószekrény (EKI60142NFR) (933034935) (1119)

Cikkszám: 
HM-EKI60142NFR---933034935---1119-

Ez a Electrolux beépíthető hűtő-fagyasztószekrény ideális élelmiszerek finom ízének megőrzéséhez. Akár több bevásárlószatyornyit tudsz egyszerre elhelyezni, tele élelmiszerekkel, például hússal, gyümölccsel és néhány üveg kedvenc italoddal. Csendes és gyengéden záró ajtó a speciálisan kialakított ajtóhinták biztosítják, hogy a hűtőszekrény-fagyasztó ajtajai véletlenül ne maradjanak nyitva, így nem pazarolják az energiát, minimálisra csökkentik az elkényeztetett ételek kockázatát, és biztosítják az ajtó kényelmes, biztonságos és csendes zárását.

Nincs raktáron
169 990 Ft
Részletek

Ez a Electrolux beépíthető hűtő-fagyasztószekrény ideális élelmiszerek finom ízének megőrzéséhez. Akár több bevásárlószatyornyit tudsz egyszerre elhelyezni, tele élelmiszerekkel, például hússal, gyümölccsel és néhány üveg kedvenc italoddal. Csendes és gyengéden záró ajtó a speciálisan kialakított ajtóhinták biztosítják, hogy a hűtőszekrény-fagyasztó ajtajai véletlenül ne maradjanak nyitva, így nem pazarolják az energiát, minimálisra csökkentik az elkényeztetett ételek kockázatát, és biztosítják az ajtó kényelmes, biztonságos és csendes zárását. Beállítások gombnyomásra elektronikus vezérlésnek köszönhetően soha nem kell kitalálnod, mi történik a hűtőben. Könnyedén vezérelheted a különböző funkciókat, és egyetlen érintéssel pontos beállításokat készíthetsz mind a hűtőszekrényhez, mind a fagyasztóhoz.

Hatékony hűtő fagyasztó, fejlett NoFrost technológiával, amellyel a leolvasztás egyszerűbb és ritkábban szükséges a rejtett hűtés használatával. LED világítás minden sarkot megvilágít a belső LED-es világítás diszkrét, lágy fényt biztosít, amely egyenletesen világítja az egész teret. Ráadásul a LED izzók kisebbek és energiatakarékosabbak, mint szabványos izzók fenntarthatóbb választás.

Beépíthető. Teljes kapacitás: 281 liter. Hűtő kapacitás: 221 L. Fagyasztó kapacitás: 60 L. Teljesen automatikus leolvasztás a hűtőben. Hőmérséklet kijelző: LED. Gyors hűtés. Gyorsfagyasztás kapcsoló. Fagyasztási technológia: NoFrost. Világítás: LED. Üvegpolcok 5. Gyümölcs és zöldségfiókok 1. Fagyasztórekeszek 3. Ajtóütköző jobbos, cserélhető. Évi energiafogyasztás 212 kWh. Energiaosztály E. Visszamelegedési idő 16 óra. Szín: Fehér.

Készülék méret: Szélesség: 54,7 cm. Magasság: 177,7 cm. Mélység: 57,5 cm.

Csomagolás méret: Szélesség: 60 cm. Magasság: 183 cm. Mélység: 63 cm. Súly: 75 kg.

Adatok
Tömeg:
75 kg/db
Hasonló termékek
Webáruház készítés