ÜDVÖZLÜNK A HEVESI MŰSZAKI OUTLET OLDALÁN!  Telefonszám:+36 30 952 8774   Címünk: 3360 Heves, Erzsébet tér 4-5. 

Dekoratív közepes led kandalló lángeffekttel (SP46) (0043)

Cikkszám: 
HM-SP46---0043-

A kandalló valódi lángeffekttel elengedhetetlen kelléke az őszi, téli lakás dekorációnak. A rövidebb nappalok és a hosszú éjszakák arra ösztönöznek, hogy több fényt vigyünk otthonunkba. Ez a látványkandalló kellemes kiegészítő amely garantáltan elnyeri a tetszésed, évekig örömmel használod dekorációnak. Csak látványkandalló, fűtésre nem alkalmas!

Raktáron
14 990 Ft
Részletek

 

Nincs is jobb, mint egy hideg, téli napon a kandalló előtt szerettünkkel összebújni teremtsen meghitt, karácsonyi hangulatot ezzel a LED-es hangulatvilágítással. A kandalló tökéletes mása az eredeti kandallóknak valósághű, lángoló effektet és izzó fadarabokat tartalmaz. Az elemes működésnek köszönhetően sokáig élvezheti hangulatát, mégis biztonságos. Nem melegszik, nincsenek kipattanó szikradarabok. Az elemes tápellátás lehetővé teszi, hogy bárhol elhelyezhesse a lakásban, fel is akasztható bárhová. Ha viszont nem szeretnénk elemet használni, a hozzá tartozó USB tápkábel segítségével is használható. A kandalló valódi lángeffekttel elengedhetetlen kelléke az őszi, téli lakás dekorációnak.

A rövidebb nappalok és a hosszú éjszakák arra ösztönöznek, hogy több fényt vigyünk otthonunkba. Ez a látványkandalló kellemes kiegészítő amely garantáltan elnyeri a tetszésed, évekig örömmel használod dekorációnak. Elegáns és látványos kiegészítő. Valósághű lángok. Meghitt hangulat. Hosszan tartó elemes vagy USB-s működés. On-Off kapcsolóval. Falra is szerelhető. Fényforrás LED. Tápellátás: 3db elem vagy USB tápkábel. Szín: Bronz.

Készülék méret: Szélesség: 60 cm. Magasság: 20 cm. Mélység: 10 cm.

 

Csomagolás méret: Szélesség: 64 cm. Magasság: 23 cm. Mélység: 13 cm. Súly: 1,5 kg.

 

Adatok
Tömeg:
1,5 kg/db
Hasonló termékek
Dekoratív közepes led kandalló lángeffekttel (SP46) (0043)
Dekoratív közepes led kandalló lángeffekttel (SP46) (0043)
14 990 Ft
Webáruház készítés