ÜDVÖZLÜNK A HEVESI MŰSZAKI OUTLET OLDALÁN!  Telefonszám:+36 30 952 8774   Címünk: 3360 Heves, Erzsébet tér 4-5. 

Candy smart mosógép 6 kg (CST360DE184) Csomagolássérült Termék!

Cikkszám: 
HM-CST360DE184-

Az okosság a járható út Candy hisz az élet élvezetének fontosságában éppen ezért az új mosógépcsaládot úgy alakítottuk ki, hogy könnyen és intelligensen moshassa ki a ruhaneműt, megkönnyítve ezzel a mindennapjaid. Ez azt jelenti, hogy több időd marad magadra és arra, amit a legjobban szeret. Hagyjd, hogy a Candy segítsen a mosási munkában nap mint nap az eredmények egyszerűen lenyűgözőek lesznek. Használd ki a magas ajtónyílás előnyeit többé nem kell megerőltetned a hátad a ruhanemű betöltéséhez. A Candy Smart mosógépek egyben csatlakoztatott eszközök is élvezd az NFC-csatlakozást, amely segít javítani a mosási élményt, egyszerűen és közvetlenül okostelefonról.

Csomagolássérült termék, karcolás, horpadás esetleg előfordulhat a terméken. A készülék tesztelve. Kérjük vásárlás előtt telefonon egyeztessünk! Garanciával!

Nincs raktáron
99 990 Ft
Részletek
Az okosság a járható út Candy hisz az élet élvezetének fontosságában éppen ezért az új mosógépcsaládot úgy alakítottuk ki, hogy könnyen és intelligensen moshassa ki a ruhaneműt, megkönnyítve ezzel a mindennapjaid. Ez azt jelenti, hogy több időd marad magadra és arra, amit a legjobban szeret. Hagyjd, hogy a Candy segítsen a mosási munkában nap mint nap az eredmények egyszerűen lenyűgözőek lesznek. Használd ki a magas ajtónyílás előnyeit többé nem kell megerőltetned a hátad a ruhanemű betöltéséhez. A Candy Smart mosógépek egyben csatlakoztatott eszközök is élvezd az NFC-csatlakozást, amely segít javítani a mosási élményt, egyszerűen és közvetlenül okostelefonról. Javítsd a mosási élményt az NFC-nek köszönhetően hálózatba kötheted géped okostelefonról. A modelltől függően további funkciókat is hozzáadhatunk, és hasznos tippeket kaphatsz a készülék használatával és karbantartásával kapcsolatban. Maximális rugalmasság a kezdési idő késleltetésével a mosás pontosan akkor fejeződik be, amikor szeretnéd. Lehetővé teszi, hogy akár 24 órával késleltesd a mosási program indítását. Ez azt jelenti, hogy nincs többé kellemetlen szag a túl sokáig a gépben hagyott ruhanemű és nincs energiapazarlás sem, hiszen a Candy mosógépet pontosan akkor kapcsolhatod be, amikor a legalacsonyabbak a költségek. Takaríts meg időt a gyors programokkal az idő és a teljesítmény legjobb kombinációja. A mosógépekkel négy különböző mosási ciklus közül választhatsz, amelyek mindegyike kevesebb, mint egy órát vesz igénybe, és még mindig 100%-os hatékonyságú.
Csökkentsd a fogyasztást az érzékeny súlyérzékelő méri a terhelést, és automatikusan beállítja a víz és áramfogyasztást. Fél adag mosással a gépünk akár 70%-kal kevesebb vizet, időt és áramot használ a megszokottnál. Minden mosási igényre alkalmas a Smart Pro Smart Wash Cycles funkciója lehetővé teszi, hogy letöltsd az életstílusodnak legjobban megfelelő mosóprogramot, és további programokat kínál, amelyek segítenek megtalálni a ruháidhoz a tökéletes mosóprogramot. Adj hosszú élettartamot Smart Pro gépének a Smart Check-Up funkció tájékoztat a gép állapotáról, és szabályozza az aktuális állapotot. Meghibásodás esetén a Smart Guide segít megoldást találni a problémára. Kiváló eredmények rövidebb idő alatt többé nem kell közvetlenül a ruhára szórni a mosószert a Candy bemutatja a Mix Power System+ rendszert, amely a tiszta víz és mosószer koncentrált keverékének a textíliába való közvetlen befecskendezésének köszönhetően rendkívüli eredményeket ér el rövidebb idő alatt a Rapid Perfectben. 59' program. A Mix Power System + technológia alacsony hőmérsékleten növeli a mosószer hatékonyságát, lehetővé téve a 20°-os mosást, miközben a 40°-os mosás eredménye 60%-os energiamegtakarítás mellett érhető el.
Töltetkapacitás 6 kg. Szabadonálló. Energiahatékonysági osztály E. Vízfogyasztás 41 liter. Éves energiafogyasztás 74 kWh/ 100 ciklus. Centrifugálási sebesség 1000 ford/perc. Programok száma 17. Szín: Fehér.

Készülék méret: Szélesség: 41 cm. Magasság: 86 cm. Mélység: 60 cm.

Csomagolás méret: Szélesség: 46 cm. Magasság: 90 cm. Mélység: 65 cm. Súly: 57 kg.

Adatok
Tömeg:
57 kg/db
Hasonló termékek
Webáruház készítés