ÜDVÖZLÜNK A HEVESI MŰSZAKI OUTLET OLDALÁN!  Telefonszám:+36 30 952 8774   Címünk: 3360 Heves, Erzsébet tér 4-5. 

Bravo serena gőzölős vasaló (B4813) (0067)

Cikkszám: 
HM-B4813---0067-

A Bravo Serena gőzölős vasaló nem csak erős teljesítményt és hatékonyságot kínál, de stílusos és praktikus kiegészítője is lesz otthonodnak. A 3000 W teljesítmény biztosítja, hogy gyorsan és hatékonyan megold a vasalás kihívásait minden alkalommal.

Nincs raktáron
12 000 Ft
Részletek

 

A Bravo Serena gőzölős vasalóval a vasalás egyszerűen hatékony és professzionális élménnyé válik. Ezen készülék minden tulajdonsága azért lett kialakítva, hogy a vasalás a lehető leggyorsabb és legkényelmesebb legyen. A titán vasalófelület rendkívül hatékonyan csúszik a ruhák felületén, lehetővé téve a sima és ráncmentes végeredményt. Az ANTI DRIP funkció megakadályozza a csöpögést, míg az ANTI CALC funkció hatékonyan védi a vasalót a vízkőtől, meghosszabbítva ezzel élettartamát. Az ANTI SHUT OFF funkció biztonságot nyújt, mivel a vasaló automatikusan kikapcsol, ha üresjáratban marad egy ideig. A hőmérséklet szabályozás és a száraz vasalási lehetőség lehetővé teszi a ruhadarabokhoz való pontos igazítást és az optimális eredmény elérését. A gőzteljesítmény 120 g/perc, így a nehezen vasalható anyagok is könnyedén kezelhetők. Az öntisztító funkció tovább növeli a vasaló élettartamát és hatékonyságát. A 3 méteres vezeték szabadságot nyújt a vasalás során, anélkül hogy korlátokat szabna.

Teljesítmény 3000 W. Titán vasalófelület. ANTI DRIP csöpögésgátló funkció. ANTI CALC vízkőmentesítő funkció. ANTI SHUT OFF automatikus kikapcsolási funkció üresjáratban. Hőmérséklet szabályozás. Száraz vasalás. Gőzteljesítmény 120 g/perc. Öntisztító. 3 m hosszú vezeték. Szín: Piros.

 

Csomagolás méret: Szélesség: 33 cm. Magasság: 17,5 cm. Mélység: 15 cm. Súly: 1,8 kg.

Adatok
Tömeg:
1,8 kg/db
Hasonló termékek
Webáruház készítés