ÜDVÖZLÜNK A HEVESI MŰSZAKI OUTLET OLDALÁN!  Telefonszám:+36 30 952 8774   Címünk: 3360 Heves, Erzsébet tér 4-5. 

Bravo regula maxi gyümölcsaszaló (B4634) (0756)

Cikkszám: 
HM-B4634---0756-

Ennek a hihetetlen készüléknek a segítségével akár 8 egymásra illeszthető tálcán is tudsz ételeket szárítani egyszerre. Mostantól tartósíthatsz gyümölcsöt, húst, zöldségeket, virágokat, gyógynövényeket akár ugyanabban az időben is. A tálcákat kimondottan egyszerű egymásra halmozni, szétszedni és tisztítani is. Azonos szárítási minőség minden tálcán. Egyszerű tálcamozgatás. Vitaminok és ásványi anyagok megőrzése A termék alkalmas kenyér, sütemény, hal, gyümölcs, fűszernövény, hús, gomba, tészta, zöldség és hal aszalására, szárítására.

Nincs raktáron
13 990 Ft
Részletek
 

A Bravo Regula Maxi gyümölcsaszaló a tökéletes választás, ha friss gyümölcsöket és zöldségeket szeretnél szárítani otthon. Ezzel a készülékkel könnyedén készíthetsz finom és egészséges csemegéket, amelyek hosszú ideig megőrzik frissességüket és tápértéküket. Az egyszerű kezelés és karbantartás gondoskodik arról, hogy a szárítási folyamat könnyen és kényelmesen menjen végbe. Az átlátszó tányérok, amelyekből 8 darab helyezhető el a szárítóban, lehetővé teszik a folyamat ellenőrzését, miközben a tányérok méretükkel és kapacitásukkal a szárító hatékonyságát növelik. A termosztát tartomány 35°-70°C beállítása segítségével a szárítási hőmérsékletet a felhasznált alapanyagokhoz igazíthatjuk. Mostantól tartósíthatsz gyümölcsöt, húst, zöldségeket, virágokat, gyógynövényeket akár ugyanabban az időben is. A tálcákat kimondottan egyszerű egymásra halmozni, szétszedni és tisztítani is. Azonos szárítási minőség minden tálcán. Egyszerű tálcamozgatás. Vitaminok és ásványi anyagok megőrzése A termék alkalmas kenyér, sütemény, hal, gyümölcs, fűszernövény, hús, gomba, tészta, zöldség és hal aszalására, szárítására.

Levegőáramlás ventilátor segítségével. Egyszerű kezelés és karbantartás. Fényjelzés. Átlátszó tányér 8 db 32 cm átmérőjű. Zöldségek és gombák szárításra is alkalmas. Termosztát tartomány 35°-70°C. Teljesítmény: 250 W. Szín: Fehér, átlátszó.

Csomagolás méret: Szélesség: 33,5 cm. Magasság: 32 cm. Mélység: 33 cm. Súly: 4,3 kg.

Adatok
Tömeg:
4,3 kg/db
Hasonló termékek
Webáruház készítés