ÜDVÖZLÜNK A HEVESI MŰSZAKI OUTLET OLDALÁN!  Telefonszám:+36 30 952 8774   Címünk: 3360 Heves, Erzsébet tér 4-5. 

Berlinger haus 8 részes késkészlet piros (BH2686) (0106)

Cikkszám: 
HM-BH2686---0106-

8 részes késkészlet állványon, hús és hal adagolására, kenyér darabolására, valamint zöldségek hámozására és aprítására tervezték. A rozsdamentes acél kések tapadásmentes bevonattal vannak ellátva. Nagyon tartós, vékony csúszásgátló réteggel borított fogantyúkkal van felszerelve a biztos fogás érdekében minden körülmények között. 

Raktáron
15 600 Ft
Részletek

 

Ez a gyönyörű konyhai késkészlet kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, fekete tapadásmentes bevonattal. Ez a fejlett technológiával kifejlesztett ergonomikus fogantyú tökéletes választássá teszi ezt a készletet minden modern konyhába. Aprítás, vágás minden lehetséges a fogantyúnak köszönhetően, amely tökéletes fogást biztosít! Ha úgy gondolod, hogy nem lehet jobb, akkor tévedsz. A konyhakések olyan formákkal vannak felszerelve, amelyeket úgy terveztek, hogy mindig segítsenek, anélkül, hogy kicsúsznának a tenyeredből. Mivel könnyen használható és tárolható, a készlet kiegészíti a konyhához szükséges konyhai eszközöket. A penge hosszabb ideig éles marad, annak köszönhetően is, hogy a készlet tartalmaz egy élezőszerszámot is, amely bármikor használható, amikor szükséged van rá. A kollekció összes terméke mentes a káros anyagoktól, csakúgy, mint a PFOA, ólom és kadmium mentes.

Az akril állványt úgy tervezték, hogy 360°-ban elforduljon, így minden kés könnyebben elérhető főzés közben. Mivel sok különböző típusú kés van a piacon, meglehetősen zavaró, hogy melyiket vásárold meg. A Berlinger Haus az öt legsokoldalúbb kést, valamint az ollót és a hegyezőt egyesítette a napi ételkészítéshez. Nincs más dolgod, mint kreatívkodni, és élvezni a főzést. Élettartamuk meghosszabbítása és a kések élességének biztosítása érdekében a következőket kell szem előtt tartanod minden használat után mosd le a késeket hideg szappanos vízzel. Kerüld a fém súrolószereket, a forró vizet és az erős tisztítószereket Szárítsd meg a késeket és az ollót puha ruhával, hogy elkerüld a gyors oxidációt.

 

A készlet tartalma: 1 db szakácskés 20 cm. 1 db kenyérvágó kés 20 cm. 1 db Santoku kés 17,5 cm. 1 db univerzális kés 12,5 cm. 1 db tisztítókés 9 cm. 1 db olló. 1 db élező. 1 db forgó akril állvány. Szín: Piros.

 

Csomagolás méret: Szélesség: 16,5 cm. Magasság: 38 cm. Mélység: 16,5 cm. Súly: 1,5 kg.

Adatok
Tömeg:
1,5 kg/db
Hasonló termékek
Berlinger haus 8 részes késkészlet piros (BH2686) (0106)
Berlinger haus 8 részes késkészlet piros (BH2686) (0106)
15 600 Ft
Webáruház készítés