ÜDVÖZLÜNK A HEVESI MŰSZAKI OUTLET OLDALÁN!  Telefonszám:+36 30 952 8774   Címünk: 3360 Heves, Erzsébet tér 4-5. 

Berlinger haus 3 részes serpenyőkészlet ezüst (BH6169F) (0112)

Cikkszám: 
HM-BH6169F---0112-

A Berlinger Haus serpenyői szinte kivétel nélkül kovácsolt alumíniumból készülnek, amely lehetővé teszi a magas fokú hővezetést. Emellett 3x tartós tapadásmentes titán bevonattal rendelkeznek, aminek köszönhetően az étel nem ragad és nem ég az edény aljára, így az ételek minimális zsiradék hozzáadásával is egyenletesen fognak átsülni és szaftosak maradnak.

Raktáron
12 990 Ft
Részletek

 

Ha nem csak ételeid elkészítése, de konyhád megjelenése közben is a maximumra törekszel jó helyen jársz. Szettjeink segítségével pillanatok alatt új, harmonikus megjelenést varázsolhatsz konyhádba. Termékek összeállításnál törekedtek a legjobb anyagok felhasználásra, így biztosítva a leghosszabb élettartamot. A Berlinger Haus serpenyői szinte kivétel nélkül kovácsolt alumíniumból készülnek, amely lehetővé teszi a magas fokú hővezetést. Emellett 3x tartós tapadásmentes titán bevonattal rendelkeznek, aminek köszönhetően az étel nem ragad és nem ég az edény aljára, így az ételek minimális zsiradék hozzáadásával is egyenletesen fognak átsülni és szaftosak maradnak. A TURBÓ indukciós technológiának köszönhetően a termékeink szinte az összes létező tűzhellyel legyen az, kerámia, gáz, elektromos vagy indukciós kompatibilisek. A Berlinger Haus Carbon Pro termékcsaládja a legmagasabb német minőségi szabványok szerint készült, belülről 3 márványozott réteggel bevont öntött alumíniumból. Magas hatékonysággal működik, és hozzájárul az erőforrás fogyasztás akár 35%-os csökkentéséhez. Az anyagok, amelyekből a termékcsalád termékei készülnek ,ÖKO barát anyagok, PFOA, PLUMB vagy CADMIUM nélkül.

Karbantartási utasítások az első használat előtt: Miután eltávolítottál minden címkét, mosogasd el az edényeket alaposan mosogatószerrel és vízzel. Ezután szárítsd meg az edényeket egy puha törülközővel. Kezeld az edény felületét egy kevés növényi olajjal, és töröld le a felesleget. Ez az eljárás megőrzi a tapadásmentes bevonat hatékonyságát. Tisztítási utasítások: Főzés után hagyd az ételeket szoba hőmérsékletűre hűlni. Ne próbáld az edény felületét hideg víz ráöntésével lehűteni. Használj enyhe tisztítószert és puha súrolószert. Ideális esetben ne használj csiszoló hatású tisztítószereket. A termékek kompatibilisek a mosogatógéppel. Anyaga kovácsolt alumínium. Kellemes tapintású fogantyúk. Bármilyen hőforrással működik. Speciálisan tervezett alap, hogy indukciós főzőlapon is működjön.

A készlet tartalma: 1db serpenyő 20 x 4,5 cm 1,0 L. 1 db serpenyő 24 x 4,8 cm 1,7 l. 1db serpenyő 28 x 5,2 cm 2,4 L. Szín: Ezüst.

 

Csomagolás méret: Szélesség: 47,5 cm. Magasság: 30,5 cm. Mélység: 15 cm. Súly: 2,5 kg.

Adatok
Tömeg:
2,5 kg/db
Hasonló termékek
Berlinger haus 3 részes serpenyőkészlet ezüst (BH6169F) (0112)
Berlinger haus 3 részes serpenyőkészlet ezüst (BH6169F) (0112)
12 990 Ft
Webáruház készítés