ÜDVÖZLÜNK A HEVESI MŰSZAKI OUTLET OLDALÁN!  Telefonszám:+36 30 952 8774   Címünk: 3360 Heves, Erzsébet tér 4-5. 

Beko mosógép 9 kg (WMC91464ST1) (1136) Csomagolássérült Termék/Esztétikai hiba!

Cikkszám: 
HM-WMC91464ST1---1136-

A Beko mosógép egy elöltöltős, 9 kg-os kapacitású, A energiahatékonysági osztályú. 16 mosási program biztosítja a megfelelő ápolást minden textíliához. Minden program kényelmesen vezérelhető és felügyelhető Bluetooth-on keresztül alkalmazás szükséges. A SteamCure gőz funkciónak köszönhetően a foltok mosás előtt felpuhulnak, és elkerülhető a gyűrődés.

 

Csomagolássérült termék, karcolás, horpadás esetleg előfordulhat a terméken. A készülék tesztelve. Kérjük vásárlás előtt telefonon egyeztessünk! Garanciával!

Nincs raktáron
99 990 Ft
Részletek

A Beko mosógép egy elöltöltős, 9 kg-os kapacitású, A energiahatékonysági osztályú. 16 mosási program biztosítja a megfelelő ápolást minden textíliához. Minden program kényelmesen vezérelhető és felügyelhető Bluetooth-on keresztül alkalmazás szükséges. A SteamCure gőz funkciónak köszönhetően a foltok mosás előtt felpuhulnak, és elkerülhető a gyűrődés. Hatékony és tartós, alacsony zajszinttel mosás közben ne aggódj villanyszámlája miatt. A kefe nélküli motor kialakításának köszönhetően a ProSmart™ invertermotor alacsony energiafogyasztást, alacsonyabb zajszintet és hosszabb élettartamot kínál. 99%-ban allergén mentes a gőz higiénikus erejének köszönhetően.


A tisztaság új szintje a SteamCure Hygiene+ segítségével. 60°C-ra melegíti a vizet, ami akár 99,9%-kal csökkenti a háztartási allergének előfordulását. Poratka, macska, kutya és gomba allergének 24 féle folt alapos eltávolítása háztartási ecetre, citromlére és mosogatószerre már nincs szükség. Legyen szó kávéról, ketchupról, csokoládéról, sminkről vagy vérről, a StainExpert™ kifejezetten 24 különböző típusú folt eltávolítására készült, így többé nem kell előkezelnie a foltokat. Nem kell minden ruhadarabot intenzíven mosni. Néha egy gyors mosási ciklus teljesen elegendő. A 14 perces rövid Xpress programmal akár 2 kg ruhaneműt is kimoshatsz mindössze 14 perc alatt. 2 kg nem hangzik soknak, de ez majdnem 20 póló.


Töltéskapacitás 9 kg. Energiaosztály: A. Éves energiafogyasztás: 173 kWh / év. Centrifuga: 1400 fordulat/perc. Vízfogyasztás mosási ciklusonként 49 liter. Programok száma: 16. Meleg mosás színesek. Eco 40-60. Könnyen kezelhető. Mini 14". Gyapjú-kézi mosás. GentleCare™. Centrifugálás + kiszivattyúzás. Mosás. Sötét-farmer. Kültéri sportok. StainExpert™. Higiénia+. Paplan-pehely. Ingek. Funkciók: Előmosás. Gőz. Fast+™. Bluetooth. Hipo. Dobtisztítás. Kisállat szőrtelenítés. Gyűrődésgátló+. Szín: Fehér.


Adatok
Tömeg:
74 kg/db
Hasonló termékek
Webáruház készítés