ÜDVÖZLÜNK A HEVESI MŰSZAKI OUTLET OLDALÁN!  Telefonszám:+36 30 952 8774   Címünk: 3360 Heves, Erzsébet tér 4-5. 

27

Beko mosógép 6 kg (WUE6612DBA) (0534) Csomagolássérült Termék!

Cikkszám: 
HM-WUE6612DBA---0534-
Az Xpress Super Short 14 Min programmal akár 2 kg ruhaneműt is kimoshatsz mindössze 14 perc alatt. Lehet, hogy 2 kg nem soknak hangzik, de olyan, mint 20 póló. AquaWave hullámmozgás a dobban a gyengédebb mosás érdekében A mosás károsíthatja a ruhákat ezért vannak AquaWave® hajlított üvegajtók és speciálisan kialakított lapátok, amelyek hullámosan mozgatják a ruhaneműt a dob belsejében, ami kíméletesebbé teszi a ruhák kezelését és jobb mosási hatást.
Csomagolássérült termék, karcolás, horpadás esetleg előfordulhat a terméken. A készülék tesztelve. Kérjük vásárlás előtt telefonon egyeztessünk! Garanciával!
Raktáron
129 990 Ft
94 990 Ft
Kezdete: 2024.05.28   A készlet erejéig!
Megtakarítás 35 000 Ft
Részletek

Az Xpress Super Short 14 Min programmal akár 2 kg ruhaneműt is kimoshatsz mindössze 14 perc alatt. Lehet, hogy 2 kg nem soknak hangzik, de olyan, mint 20 póló. AquaWave hullámmozgás a dobban a gyengédebb mosás érdekében A mosás károsíthatja a ruhákat ezért vannak AquaWave® hajlított üvegajtók és speciálisan kialakított lapátok, amelyek hullámosan mozgatják a ruhaneműt a dob belsejében, ami kíméletesebbé teszi a ruhák kezelését és jobb mosási hatást. A SteamCure™ technológia mindent megtesz helyetted, mert mosás előtt gőzzel kezeli a foltot, ami segít puhítani a szennyeződést és megkönnyíti a tisztítást. Csökkenti a ruhanemű gyűrődését is, így nem lesz többé szüksége vasalóra minden mosás előtti és utáni munka sokkal könnyebb. Nem ráncos ruhanemű AntiCrease® IonGuard® technológiával. Ezzel a funkcióval a dob a ciklus végén rendszeresen forog, hogy a ruhák frissek és gyűrődés mentesek maradjanak. Ez azt jelenti, hogy vasalás helyett olyasmit csinálhatsz, amit szeretsz.

Töltetkapacitás 6 kg. Szabadonálló. Energiahatékonysági osztály E. Éves vízfogyasztás 8799 liter. Éves energiafogyasztás 152 kWh/év. Programfolyamat jelző. Automatikus vízszintszabályozás. Automatikus vízfogyasztás-szabályozó rendszer. Dobegyensúly-szabályozás. Programok száma 15. Program pamut: Ruhaneműkhöz lepedők, paplanhuzatok, törölközők, fehérneműk stb. Eco Cotton 40-60°C: Nagy energia és vízmegtakarítást tesz lehetővé, hosszabb ideig mos, mint más programok. Műszálak: Program ingekhez, blúzokhoz, pamuttal kevert szintetikus anyagokból készült ruhákhoz rövidebb mosási ciklus a pamuthoz képest függönyökhöz és tüllhez, használd a Műszál 40°C programot előmosási funkcióval és gyűrődésgátló funkcióval. Xpress/Super Xpress: Kisebb mennyiségű, nem erősen szennyezett pamutáruhoz készült program, a program időtartama 28 és 14 perc. Mix 40°C: Program pamut és műszálas termékekhez. Gyapjú/Kézi mosás: Válaszd ki a ruháid címkéin feltüntetett hőmérsékletet gyapjúhoz használj megfelelő mosószert Moss a termék címkéjén található utasítások szerint. Gentle Care 20°C: Érzékeny anyagokhoz készült program. Centrifuga+szivattyú: A ruhákból való víz eltávolítására és a víz leeresztésére a gépből. Ingek pár: Program pamut vagy szintetikus és vegyes ingekhez. Down Wear gőz: Használd ezt a programot kabátok, stb. az adott ruhadarabokon "gépben mosható" feliratú tollakat tartalmazó. A speciális forgási profiloknak köszönhetően biztosított, hogy a víz elérje a tollak közötti légteret. Higiénia 20° gőz: Ruhamosás alacsony hőmérsékleten intenzív és hosszan tartó mosási ciklussal. Fehérnemű: Ezzel a programmal kényes, kézi mosásra alkalmas ruhaneműt is kimoshatsz, mint pl. női fehérnemű. Célszerű olyan hálót használni, amelybe érzékeny ruhaneműt helyeznek. Szabadban/Sport: Sportruházat és pamut/szintetikus keveréket tartalmazó kültéri ruházat mosására szolgál. Dark Care/Jeans: Sötét színű ruhaneműk és farmerek színének védelmére szolgál. Sötét színű ruhákhoz folyékony vagy gyapjúmosószer használata javasolt. Klasszikus: Használd a programot normál szennyezettségű, tartós pamut és len ruhák mosására. Bár hosszabb ideig mos, mint más programok közül, nagy energia és vízmegtakarítást tesz lehetővé. A tényleges vízhőmérséklet eltérhet a megadott mosási hőmérséklettől. Ha kevesebb ruhaneműt teszel a gépbe pl. ½ kapacitást vagy kevesebbet, a programfázisok időtartama automatikusan lerövidülhet. Ebben az esetben energia és a vízfogyasztás tovább csökken, ami gazdaságosabb mosást tesz lehetővé. Centrifuga 1200 fordulat/perc. Szín: Fehér.

 

Készülék méret: Szélesség: 60 cm. Magasság: 84,5 cm. Mélység: 44 cm. Szín: Fehér.

 

Csomagolás méret: Szélesség: 65 cm. Magasság: 88 cm. Mélység: 46,5 cm. Súly: 58 kg.

Adatok
Tömeg:
58 kg/db
Hasonló termékek
Beko mosógép 6 kg (WUE6612DBA) (0534) Csomagolássérült Termék!
Beko mosógép 6 kg (WUE6612DBA) (0534) Csomagolássérült Termék!
27
129 990 Ft
94 990 Ft
Webáruház készítés