ÜDVÖZLÜNK A HEVESI MŰSZAKI OUTLET OLDALÁN!  Telefonszám:+36 30 952 8774   Címünk: 3360 Heves, Erzsébet tér 4-5. 

3 részes gyermek játszósátor pink (NOJ1347) (0172)

Cikkszám: 
HM-NOJ1347---0172-
3 részes játszósátor legyen saját bujkálós játszótér a gyerekszoba éke! A játszósátor alagúttal 3 részből áll, 2 különböző alakú és méretű gyereksátor részből, valamint egy összekötő mászóalagútból. A labdák nem tartozék.

Ajánlott 2+.

Nincs raktáron
13 990 Ft
Részletek
 

Legyen saját bujkálós játszótér a gyerekszoba éke! A játszósátor alagúttal 3 részből áll, 2 különböző alakú és méretű gyereksátor részből, valamint egy összekötő mászóalagútból. A játszó karámban található egy kosárlabda palánk, melybe a kicsik dobálhatnak labdákat. Áttetsző, hálós anyag betétjeinek köszönhetően folyamatosan nyomon követheted gyermekedet játék közben. Ez a sátor három részből áll, amelyek összeszerelhetők, hogy egy kompakt játékteret hozzanak létre, vagy külön-külön felhasználhatók, hogy olyan testre szabott játékteret építsenek, amely tökéletesen megfelel a gyermek igényeinek.

A sátor teljesen biztonságos a gyermekek számára, mivel minden eleme puha és mentes minden veszélyes elemtől. Ezáltal még a legkisebbek számára is alkalmas, anélkül, hogy sérülésveszélyt jelentene. A sátor egyszerű kialakítása lehetővé teszi, hogy könnyedén, pillanatok alatt össze és szétszerelhesd, így kényelmesen fel és leszerelheted, ahol és amikor csak szüksége van rá. A labdák nem tartozék. Ajánlott 2+. Szín: Pink.

Csomagolás méret: Szélesség: 50 cm. Magasság: 50 cm. Mélység: 10 cm. Súly: 1,5 kg.

Adatok
Tömeg:
1,5 kg/db
Hasonló termékek
Webáruház készítés